کیک نسکافه

اگر می خواهید یک کیک متفاوت صحیح نمایید کیک نسکافه را صحیح نمائید .

شیوه ی درست کردن کیک نسکافه




مواد لازم کیک نسکافه :
1 – آرد 200 گرم
2 – بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
3 – تخم مرغ 3 عدد
4 – خاکه قند 200 گرم
5 – کره 200 گرم
6 – نسکافه 4 قاشق چایخوری


نحوه تهیه کیک نسکافه :
فر را با حرارت 180 رتبه گرم فرمایید . قالب کیک را چرب یا این که پرورش صفحه روغنی پهن کرده و یه خرده آرد بپاشید . سفیده و زرده تخم مرغها را جداکنید . سفیده ها را عالی بزنید تا صاف و یک دست شود و پف نماید . کره , شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی بریزید و عالی نیز بزنید



تا صاف و یک پارچه شود . نسکافه را در پاره ای آب حل فرمائید ( حدودأ 2 قاشق غذاخوری ) و آن را به ادغام بیشتر نمائید و عالی نیز بزنید . سفیده های تخم مرغ را هم بیفزائید . آردرا الک کرده و به همراه بیکینگ پودر به تناوب و آهسته به ادغام طولانی تر کرده و مقداری بهم بزنید تا آرد گلوله نشود . ترکیب را در قالب ریخته و به زمان 30 الی 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *