کیک ستاره ای نوتلا

روش پخت کیک ستاره‌ای نوتلا

این کیک خوشگل با نوتلا تهیه و تنظیم میشود و زیاد مطبوع و خوش مزه است . برای تهیه و تنظیم این کیک خوشمزه و دوچندان قشنگ , می بایست خمیر آماده کروسان تنظیم فرمایید . یا این که در صورتی‌که خودتان بلد میباشید , آن را از قبلی مهیا کرده و سایر روند را طبق امر پایین انجام دهید . نحوه تهیه کیک ستاره‌ای نوتلا را درا ادامه مشاهده کنید :


مواد لازم :

خمیر آماده کروسان ( مجموعا یک کیلوگرم )
یک شیشه نوتلا
۱ عدد تخم مرغ



شیوه تهیه کیک ستاره ای نوتلا :

1 – فر را با دمای ۱۷۵ رتبه سانتی گراد روشن فرمایید .

2 – خمیر را با وردنه گشوده فرمایید . آن را به صورت یک دایره با قطر ۲۵ سانتی متری برش دهید .

3 – یک لایه نوتلا روی خمیر بمالید .

4 – این عمل را با سایر خمیرها تکرار نمایید تا یکسری لایه از خمیر و نوتلا به دست بیاید .

5 – آن‌ها را روی نیز بچینید 

6 – دقت داشته باشید که روی لایه پایان خمیر نباید شکلات بمالید .

7 – برای یک مقدار بودن خمیرها , در پایان مجدد با به کار گیری از قالب یا این که یک ظرف غذا , آنان را برش زده و خمیرهای مازاد را جدا نمائید

8 – در مرکز دایره یک استکان گذارده و به صورت بعلاوه , خمیر را برش بزنید . آن گاه یک ضربدر روی آن بزنید . مثلث های به دست آمده را هم از اواسط دو نیم فرمایید .

9 – لیوان را بردارید , خمیرها را دو عدد دو عدد و برعکس نیز بچرخانید تا لایه های درونی آنان چشم شود . همین فعالیت را با سایر برش ها انجام دهید .

10 – تخم مرغ را درون یک کاسه نیز زده و با مقداری آب رقیق نمائید 

11 – با قلم مو تخم مرغ را روی خمیر بمالید .

12 – آن را به برهه زمانی ۲۸ تا ۳۰ دقیقه باطن فر قرار دهید تا تماما طلایی و پخته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *