کیک رزماری

اگر می خواهید کیک رزماری صحیح فرمائید به روش ذیل توجه داشته باشید تا خوبتر از مدام کیک صحیح فرمائید . کیک رزماری از گروه دستورغذایی های نایجلا لاسون است که سایت ما نحوه تنظیم آن را برای شما مهیا نموده است . شاخه ی رزماری که روی کیک قرار میدهیم , در هنگام پختن روغن پس می‌دهد و در نهایت عطر عالی رزماری به کیک میدهد .



مواد لازم:
سیب ۱ عدد
رزماری ۲ شاخه
شکر ۳/۴ پیمانه
لیمو ۱/۲ عدد
کره ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری





طریق تهیه :

سیب خرد شده را به همراه ۱ شاخه کوچک رزماری , ۱ قاشق چای خوری شکر , پوست و آب لیمو و ۱ قاشق چای خوری کره در قابلمه ی کوچکی بریزید و برای ۴ تا ۸ دقیقه روی حرارت ذیل بپزید , تا سیب ها قابل انعطاف شوند . بازه زمانی زمان پختن سیب به گونه سیب مربوط است .



آن را کنار بگذارید تا خنک شود و آنگاه شاخه رزماری را از آن بیرون نمائید . از گذشته فر را با حرارت ۱۷۰ جایگاه سانتی گراد گرم فرمائید . یک قالب اختصاصی نان ( با ظرفیت ۴۵۰ گرم ) را با کره چرب فرمایید و در کف آن برگه روغنی پهن فرمایید . مخلوط سیب خنک شده را در غذاساز بریزید و مقداری بزنید .



آن گاه ۲۵۵ گرم کره , سه چهارم واحداندازه گیری شکر , تخم مرغ ها , آرد و بیکینگ پودر را بیش تر نمائید و بزنید تا خمیر یک پارچه شود . خمیر را در قالب بریزد و مرحله آن را صاف نمائید . ۱ قاشق چای خوری شکر را روی تراز خمیر بپاشید و یک شاخه ی بلند



رزماری روی آن قرار دهید . در هنگام پخت , رزماری بو خوشی به کیک می‌دهد . کیک را برای ۵۰ دقیقه , تا خلال دندانی که در اواسط کیک فرو بردید و خارج آوردید منزه باشد , بپزید . آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود . صفحه روغنی را از کیک جدا نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *