طریق تهیه و تنظیم کیک فنجانی شیره انگور

عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای جدید دم , فوق العاده است .

مواد ضروری برای کیک فنجانی شیره انگور :

تخم مرغ درشت 2 عدد
شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
آرد 8 قاشق غذاخوری
شیره انگور 7 قاشق غذاخوری
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده 3 قاشق غذاخوری

نحوه تهیه و تنظیم کیک فنجانی شیره انگور :

ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با نیز ترکیب نمائید . آن گاه تخم مرغ را بیشتر فرمایید و با مفتول دستی عالی بزنید و در پایان شیره انگور و روغن و گردو را بیش تر نمایید هنگامی مایع یکپارچه شد .

در درون فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را نیز میتوانید یه خرده گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از پیشین پاره ای آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را نیز دمکنی بگذارید و به زمان 20 دقیقه اذن بدهید بماند آن گاه با خلال آزمون فرمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *