شیرینی کراسان فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه چند نوع شیرینی محبوب و خوشمزه برای مهمانی و عید

شیرینی کراسان فندق :

مواد ضروری برای شیرینی کراسان فندق :

کره 125 گرم
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکر 55 گرم
شکر قهوه ای 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خامه 2 قاشق سوپخوری
فندق خردشده 55 گرم
آرد 260 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر شکر اضافه حدودا 80 گرم

نحوه تهیه و تنظیم کراسان فندق :

برای درست کردن شیرینی عید خوشمزه کراسان فندقی باید اول کره و شکر و وانیل و شکر قهوه ای و تخم و مرغ را با همدیگر مخلوط کنید.

فر را روشن نمائید و روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید . بعد سینی فر را چرب نمایید و کنار بگذارید .

پس از یک پارچه شدن مواد خامه , فندق خردشده , آرد , بکینگ پودر و دارچین را درون مواد بریزید و خوب ترکیب فرمایید .

خمیر را ورز بدهید تا یکپارچه شود . آن گاه درون یک کیسه نایلونی قرار بدهید و به بازه نیم ساعت در فریزر استراحت دهید .

آنگاه از خمیر به میزان 2 قاشق چایخوری در دست گرد نمایید و آن‌گاه به صورت استوانه دربیاورید و به حالت هلال فرم دهید و درون سینی با فاصله بچینید .

تمام مواد را به همین ترتیب فراهم نمائید و به بازه 15 دقیقه در فر بپزید .

شیرینی را پس از پخت از فر بیرون فرمائید و پس از 5 دقیقه از سینی جدا فرمایید و آنگاه درون پودر شکر بغلتانید و در کاسه مورد نظر بچینید .

این شیرینی را میتوانید در دمای محیط به بازه طولانی نگهداری فرمایید . توجه نمائید این شیرینی را در کاسه دردار محافظت فرمایید .

شیرینی آلمانی یا این که مشهدی :

مواد ضروری برای شیرینی آلمانی یا این که مشهدی :

روغن جامد یا این که کره 300 گرم
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک پنس
عسل یا این که شربت بار 2 قاشق غذاخوری
آرد 600 گرم
شیر 60 گرم
مارمالاد دلخواه به میزان ضروری

شیوه تهیه و تنظیم شیرینی مشهدی :

کره یا این که روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا سبک شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه نمائید مقداری بزنید عسل و شیر را ادغام نمایید .

اخر از همه ارد را به مواد اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید. حواستان باشد که نباید ورز بدهید چرا که باعث روغن افتادن خمیز می شود.

خمیر را یک ساعت درون یخچال استراحت بدهید آن گاه به قطر کمتر از نیم سانت باز نمایید و قالب بزنید نیمی از خمیرهای قالب زده را در اواسط آنها قالب بزنید .

 

شیرینی ها را در سینی بچینید و در فر از گذشته گرم شده با دمای 175 درجه به بازه زمانی 15 دقیقه بگذارید تا بپزد . ( تا وقتی که کناره های خمیر طلایی شود . )

بعداز خنک شدن روی لایه های بی نقص مارمالاد بزنید و لایه ای که از اواسط قالب زدید را روی آن قرار بدهید و آن‌گاه روی آن‌ها‌را تزیین فرمائید .

* به کارگیری از کره , این شیرینی عید را ترد و بیسکویتی می نماید و استفاده از روغن شیرینی را نرمتر می نماید .

شیرینی کشمشی :
مواد ضروری برای شیرینی کشمشی :

خاک قند 400 گرم
آرد 300 گرم
روغن جامد 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
کشمش 100 گرم
وانیل به مقدارکم

روش تنظیم شیرینی کشمشی :

پودر قند و روغن را ترکیب فرمائید و نیز بزنید تا سپید شود . بعد از آن زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا بشکنید و وانیل را با زرده بزنید . سفیده را نیز جدا بزنید و بعد از آن همه مواد را عالی با هم ترکیب نمائید و در انتها , آرد و کشمش را اضافه نمائید و به آرامی ادغام نمائید . درون سینی فر ورقه روغنی قرار بدهید , بعد از آن مواد را در قیف بریزید , و با فاصله روی ورقه روغنی بریزید و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده , به زمان 5 دقیقه بگذارید بپزد .

شیرینی شکلاتی :
مواد ضروری برای شیرینی شکلاتی :

کره نرم 100 گرم
پودر قند 80 گرم
شکر قهوه ای 40 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
آرد 190 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

مواد ضروری رویه :

شکلات تلخ 45 گرم
شیر عسلی 2 قاشق سوپخوری
گردو و فندق خرد شده 50 گرم

نحوه تهیه و تنظیم شیرینی عید , شیرینی شکلاتی :

کره نرم , پودر قند و شکر قهوه ای را به وسیله هم زن برقی با یکدیگر به خوبی ترکیب فرمایید تا کرمی و سبک شود و مقداری رنگش عوض شود .

آن گاه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و ادغام فرمایید . آرد , پودر کاکائو و بکینگ پودر را ترکیب کرده و به مواد زده شده بیافزایید و با لیسک نیز بزنید . مواد را درون نایلون قرار دهید و به بازه زمانی 3 ساعت درون یخچال فریزر قرار دهید .

بعد از یخچال بیرون نمائید و گلوله های کوچک از خمیر برداشته و در دست گرد کرده و روی سینی قرار دهید و با چوب ساقه عروس و یا این که هر وسیله دیگری روی آن حفره ایجاد نمایید .

از مواد میانی که اماده کرده اید گلوله های کوچکی بردارید. سپس ان ها را داخل  حفره قرار دهید و نیمی از مغزهای خرد شده را روی آنان بپاشید. بعد  در فر از پیشین گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به برهه زمانی 8 تا 10 دقیقه قرار دهید . بعداز پخت و خنک شدن آنها‌را درون پیاله دردار محافظت فرمایید .

نحوه تنظیم رویه :

شکلات تلخ و شیر عسلی را درون شیر جوش بریزید و روی شعله ملایم قرار بدهید تا شکلات ذوب شود . آن گاه از روی شعله بردارید و نیمی از مغزها را به آن اضافه فرمائید و ترکیب نمایید . مواد را به دوران یک ساعت در یخچال فریزر قرار بدهید تا مقداری سفت شود .

 

شیرینی خوشمزه شکلاتی

نکاتی با اهمیت برای روش تهیه و تنظیم اشکال شیرینی عید :
• در حالتی که میخواهید میزان متعددی شیرینی برای عید بپزید , فر را روی حرارت میانگین تهیه و تنظیم فرمائید و آنان را در مدتی طولانی بپزید . البته برای شیرینی های ریز و کوچک ( مانند شیرینی نخودچی ) , با حرارت بسیار , میتوانید در وقت تان صرفه جویی نمایید .

• درصورتی که روی شیرینی تان پخته البته درون آن خمیر باقی‌مانده , یکی دلایلش این است که حرارت فر فراوان بوده . یک تکه فویل را چندلایه فرمائید , روی شیرینی ها بیندازید و مجدد شیرینی ها را درون فر بگذارید . این عمل منجر می شود خمیر اواسط شیرینی نیز پخته شود .

• تلاش نمایید شایسته ترین مواد اولیه را برای تهیه و تنظیم ی شیرینی عید فراهم فرمایید و بخرید تا در نهایت , شیرینی های مرغوب تر و خوشمزه تری بپزید .

• برای تنظیم شیرینی عید خوب تر است تخم مرغ ها خیلی خوب زده شوند , چون در‌این حالت تخم مرغ ها توان نگهداری هوا را در خویش دارااست . به این ترتیب سبب می شود کیک یا این که شیرینی عید شما عالی پف نماید . معمولا , سفیده ی تخم مرغ است که بعد از زدن کف می نماید و هوا را داخل خویش نگه میدارد , نه زرده .

• از تخم مرغ سردی که درون فریزر بوده برای تهیه و تنظیم شیرینی عید به کارگیری نکنید , بلکه بگذارید گرم شود ; زیرا در غیر این صورت , مجبورید زمان طولانی تری ترکیب را نیز بزنید . چه خوب تر که از تازه اش به کارگیری فرمایید .

• هیچ زمان در فر را قبل از این‌که سه چهارم از زمان پخت سپری شده باشد , باز نکنید ; زیرا پف کیک می خوابد .

• نشانه ی به طور کامل پخته شدن کیک , این است که روی آن طلایی شده باشد و عالی پف کرده‌باشد و تا حدودی از به دور قالب فاصله گرفته باشد .

• برای تهیه و تنظیم ی شیرینیهای عید , نهایت توجه و صبر را به عمل ببرید ; زیرا لطف این شیرینی ها به نازکی و یک شکل بودن و مساوی بودن آنهاست .

• گذشته از آغاز پختن شیرینی یا این که کیک , یک بار فرمان پخت را بخوانید تا در اواسط فعالیت که مواد را ادغام نموده اید , گیج نشوید و مایه و خمیر شیرینی خراب نشود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *