نحوه تهیه سوپ پیاز

سوپ پیاز از محبوبترین غذاهای فرانسوی است که به دلیل مزه و طعم ی خوب فراوان پرطرفدار است . در صورتیکه با شیوه تنظیم و اصلاح کردن سوپ پیاز شناخت ندارید ما تعدادی روش را به شما فراگیری میدهیم .
سوپ پیاز اهل ایران :

مواد حتمی برای تنظیم سوپ پیاز :

پیاز 2 عدد
روغن نباتی 3 قاشق غذاخوری
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
دانه زیره 1 قاشق چایخوری
تره خارجی خرد شده 2 عدد
هویج خرد شده 3 عدد
سیب زمینی خرد شده 2 عدد
هویج وحشی خرد شده 2 عدد
رب کاری 2 – 3 قاشق چایخوری
عصاره صیفیجات یه خرده
ماست ارگانیک 250 میلی گرم ( کمی نیز برای سرو )
جعفری یا این که گشنیز کمی برای تزیین

طریق تنظیم سوپ پیاز اهل ایران :
پیازها را پوست کنده و به صورت رینگ ای خرد کرده و آن‌گاه ریز نمایید . دو قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه گرم کرده و نیمی از پیازهای خرد شده را باطن آن بریزید و تا‌وقتی‌که رنگ آن‌ها آغاز به تغییر و تحول نماید تفت بدهید . آن گاه خردل و زیره را بیشتر کرده و تا هنگامی که عالی سرخ شوند تفت بدهید .

صیفی جات و رب کاری را نیز طولانی تر کرده و نیز بزنید . سپس عصاره صیفیجات را باطن قابلمه ریخته و حرارت را بالا ببرید تا جوش بیاید , پس از این که جوش آمد حرارت را کسر کرده , و درب پیاله را به صورت نصفه روی قابلمه گذارده و اذن بدهید برای ۳۰ دقیقه بجوشد , تا‌زمانیکه صیفیجات قابل انعطاف شوند . در همین حالا , باقی‌مانده روغن را در یک قابلمه کوچک ریخته و سایر ی پیاز را سرخ نمایید تا ترد و طلایی رنگ سود .

سوپ را به صورت پوره درآورده و به قابلمه برگردانید و با ماست مخلوط نمایید . پاره ای از آن را چشیده و در شرایطی‌که حتمی است مقداری نمک به آن طولانی تر فرمائید . هم اکنون به آرامی آن را گرم کرده و میان پیاله های سرو آن را تقسیم فرمائید و یک قاشق ماست و پاره ای نیز پیاز و جعفری روی آن بریزید .

سوپ پیاز معمولی :

سوپ پیاز , نحوه تهیه و تنظیم سوپ پیاز
طریق تنظیم سوپ پیاز معمولی

در پخت این سوپ خوشمزه از مواد سلامت مانند پیاز و خامه تندرست مستعمل شده‌است که نیز فراوان چرب و لذیذ است و نیز ضرر و زیان چربی های ترانس اشباع شده را نخواهد داشت .

زمان ما یحتاج برای فراهم سازی و پختن این سوپ صرفا ۴۵ دقیقه است که قسمتی از غذاهای سرعت بالا به شمار رفته و تخت گاز قابل ارائه خواهند بود .

یک قابلیت و امکان ویژه ای که‌این سوپ دارااست . می شود به دلخواه اشکال صیفی جات و سیفی جاتی که دوست دارید را به آن بیش تر فرمائید . و مزه و طعم دلخواه خودتان را برای یک سوپ خوشمزه داشته باشید . این امر غذایی زیاد با مزاج اهل ایران ها سازگار بوده و مزه قابل قبولی را برای شما دوستان خوب آماده می نماید .

این سوپ خوشمزه مضاعف راحت مهیا می شود در‌صورتی‌که کسی بتواند سیب زمینی آب پز نماید ۱۰۰ درصد می‌تواند این سوپ خوش طعم را هم صحیح نماید .

مواد واجب برای تنظیم ی سوپ پیاز معمولی :

بیکن گوشت گوسفند , خرد شده 4 برش
پیاز خرد شده 1/5 فنجان
کرفس خرد شده 2 ساقه
گل کلم خرد شده 2 رمز
نمک کوشر 1/5 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/5 قاشق چایخوری
آب مرغ 4 واحداندازه گیری
خامه چرب 1 واحداندازه گیری
پنیر نصف فنجان
خامه ترش 1/4 واحد اندازه گیری
فلفل دلمه ای خرد شده 1/4 واحداندازه گیری

نحوه تنظیم سوپ پیاز بی آلایش :

سوپ یکی‌از مواد غذایی است که برای بیماری دوچندان اثر گذار است و به‌سرعت جذب می شود .

برای طرزتهیه سوپ پیاز , ابتدا یک ماهیتابه را روی گاز قرار بدهید تا مقداری داغ شود . آن گاه روغن را بیشتر نمائید و دو دقیقه اذن بدهید تا روغن تماما داغ شود .

بعد بیکن ها را داخل روغن ریخته و تفت بدهید تا رنگشان قهوه ای شود . حدود ۱۰ دقیقه پس از روی حرارت برداشته و روی پیاله مملو از دستمال حوله ای قرار بدهید تا روغن آن کشیده شود .

بعد از آن پیاز خرد شده و کرفس ها را به ماهیتابه بیش تر کرده و نیز بزنید تا رنگش طلایی شود .

اکنون گل کلم , نمک و فلفل را بیش تر کرده و حدود ۵ دقیقه تفت بدهید . آب مرغ را به مواد طولانی تر فرمائید و حرارت را ارتقا داده که جوش بزند . آن‌گاه حرارت را کم نمایید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اذن بدهید تا جا بیفتد .

به دنبال خامه ترش و خامه مالامال چرب را به سوپ بیشتر کرده و بیکن ها را به درون قابلمه برگردانید ۵ دقیقه طبخ کرده و به دنبال پنیر را بیشتر نمائید و باطن پیاله های مطلوب سوپخوری طعام را برای اعضای خانواده بکشید .

سوپ پیاز مجلسی رستورانی :

آش پیاز , طرزتهیه سوپ پیاز
شیوه تنظیم سوپ پیاز مجلسی فرانسوی

سوپ پیاز از غذاهای خوشمزه و دوستداشتنی فرانسوی است و به دلیل مزه و طعم خوب اش , امروزه در رمز تا رمز دنیا این سوپ خوشمزه را صحیح می نمایند . سوپ پیاز از آن نوع از غذاهایی میباشد که طریق تنظیم فراوان سادگی داراست و میتوانید در پذیرایی از میهمان های خویش , از این سوپ جهانی تحت عنوان پیش طعام به کار گیری فرمایید .

مواد حتمی سوپ پیاز 5 نفر :

استاک گوشت و صیفیجات 2 واحداندازه گیری
پیاز بزرگ
4 عدد
آرد سپید 3 قاشق غذاخوری
فلفل سپید 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 50 گرم
کره به میزان حتمی
آب 5 استکان
پنیر پارمزان به میزان حتمی
نان باگت به میزان ضروری
نمک به میزان حتمی

نحوه تهیه و تنظیم سوپ پیاز مجلسی :

ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد نمائید و در یک قابلمه به همراه یه خرده روغن روی حرارت قرار بدهید و به بازه زمانی 10 دقیقه تفت بدهید تا پیازها واضح شوند اما نباید آنها را سرخ فرمایید . اعتنا داشته باشید در امر حیاتی شیوه تنظیم این سوپ فرانسوی , پیاز را به صورت رینگ ای برش بدهید و خرد فرمایید البته اینجانب ترجیح می دهم به صورت نگینی خرد شود .

بعداز این‌که پیازها طلایی شد , استاک گوشت و صیفیجات را بیشتر فرمایید و حوصله نمائید تا بجوشد . دقت فرمائید در حالتی که استاک گوشت نداشتید می‌توانید عصاره گوشت و سبزیحات را درون 2 جام آب جوش سرد شده حل نمائید و به سوپ بیش تر نمایید .

در‌این زمان زمان آرد را در یک قابلمه به همراه کره روی حرارت قرار بدهید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود . زمانی رنگ آرد به رنگ نسکافه ای شد , از روی حرارت بردارید و میزان آب نقل شده را به آرد بیشتر فرمایید و نیز بزنید تا آرد تماما حل شود و بعد از آن به سوپ طولانی تر فرمائید .

آن گاه برگ رایحه و فلفل سپید کوبیده را طولانی تر فرمایید و حوصله نمایید تا مقداری سوپ با حرارت ملایم بپزد . در‌این بازه زمانی زمان نان آزمایش را برش بزنید و روی نان آزمایش سیر رنده شده و روغن زیتون بریزید و آنگاه درون فر قرار بدهید . درصورتی که فر نداشتید میتوانید درون تابه تفت بدهید . آنگاه برگ بوها را بعد از پخت از سوپ خارج بیاورید .

در‌این تراز نصف سوپ را در یک کاسه مطلوب بریزید و میکس نمائید , بعد مجدد به سوپ برگردانید و حوصله فرمایید تا سوپ به نیکی بپزد و لعاب بیندازد . همینطور در‌این سطح 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان را رنده نمائید و باطن سوپ بریزید و شکیبایی فرمایید تا سوپ چنددفعه جوش بزند .

بیشتر بخوانید : شیوه تهیه و تنظیم سوپ سفید , پرطرفدارترین سوپ‌ مجلسی

بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و در صورت رغبت کمی خامه به سوپ طولانی تر نمائید و نیز بزنید تا خامه کاملا حل شود . در صورت رغبت می‌توانید یه خرده فلفل سیاه نیز آسیاب نمایید و به سوپ طولانی تر نمائید . درحال حاضر نان های آزمایش دربردارنده سیر رنده را روی کاسه سرو بگذارید و 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان روی نان ها بپاشید و بعد از آن سرو فرمائید . امید‌داریم از تناول کردن این سوپ پیاز خوشمزه فرانسوی لذت ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *