طریق تهیه و تنظیم مارمالاد هویج مناسب شیرینی ها

شیرینی مربایی جزء خوشمزه ترین شیرینی هایی می‌باشد که در جور شیرینی های کم آب قرار می‌گیرد و به طور معمول به خاطر ماندگاری و صد اما خوشمزگی آن در نوع شیرینی های پرطرفدار نیز قرار می‌گیرد .

مواد واجب برای مارمالاد هویج :

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۱/۴ لیوان
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق مرباخوری
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری

شیوه تهیه و تنظیم مارمالاد هویج :

هویج ها را شسته پوست کنده و خرد نمائید و در یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت میانگین قرار دهید و دو استکان آب بیشتر فرمایید و بگذارید تا هویج بپزد و قابل انعطاف شود .

آنگاه با میکسر هویج ها را پوره نمائید . هویج پوره شده را دوباره باطن قابلمه بریزید . شکر و هل و زعفران را طولانی تر فرمائید و ترکیب فرمایید و اذن دهید تا مارمالاد قوام آید .

بعداز جا افتادن مارمالاد پودر ژلاتین را با گلاب ادغام کرده و روی بخار آب بن ماری فرمایید تا ژلاتین تماما حل شود . ادغام ژلاتین را به مارمالاد بیشتر کرده و نیز زده بعد آبلیمو را بیشتر کرده و نیز زده و از روی حرارت بردارید .

اذن دهید تا مارمالاد خنک شود آن‌گاه در بطری شیشه ای ریخته و در یخچال فریزر قرار دهید تا مهیا استفاده شود .

سایر نکات :

به جای ژلاتین می‌توانید از تخم به به کار گیری فرمائید اینجانب برای تمامی ی مرباهایی که صحیح می‌کنم از تخم به به کار گیری میکنم .

به‌این صورت که یک قاشق چایخوری تخم به را لحظه اوایل پخت بیشتر میکنم و در انتها پخت هسته ها را از مربا برمی دارم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.