روش تهیه و تنظیم مربای شیر

این نیز امر یک مربای خوشمزه که فکر کنم برایتان طراوت داشته باشد حتما آن را آزمون کنید زیرا نیز خیلی خوشمزه و نیز مقوی میباشد .

این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند .

مواد حتمی برای مربای شیر :

شیر پرچرب ( شیر پاستوریزه نباشد بهتر است ) ٢/۵ لیتر
شکر ۴٠٠ گرم
شیره انگور ١ لیوان
لیمو ١ عدد

نحوه تهیه و تنظیم مربای شیر :

ابتدا شیر و شکر را روی گاز می گذاریم تا جوش بیاید بعد از آن شیره انگور را طولانی تر میکنیم و آنگاه آب لیمو را نیز بیشتر میکنیم که به صورت گلوله های درشت در بیاید نیز نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاریم بجوشد تا قوام بیاید هنگامی که قوام آمد مربایمان مهیا است .

در شرایطی که به نظرتان شیرینی آن کم است یک اندازه دیگر شیره انگور بیشتر کنید .

و خوب تر است که این مربا را با شیرهای کیلویی که در لبنیاتی ها میباشد صحیح کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.