روش تنظیم ترشی موسیر
مواد واجب برای تهیه ترشی موسیر :
موسیر خشک 100 گرم
سرکه سفید 1 لیتر
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به اندازه دلخواه
روش آماده کردن موسیر نو :
موسیر , دو نوع است ; یک گونه آن , دارنده مزه تلخ است و گونه دیگرش تلخ نیست . مدل تلخ آن را بعد از پوست کندن و ورقه ورقهکردن , داخل آب بریزید و هرچند ساعت یک توشه , آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخیاش گرفته شود .
بعد از آن آن را روی پارچهای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود . حال این موسیر , مهیا برای صحیح کردن ترشی است .
روش مهیا کردن موسیر خشک :
موسیر خشک را , داخل آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً تر بخورد . یکی دو توشه نیز آب آن را عوض کنید و بعد از آن که موسیر کاملاً لطیف و قابل انعطاف شد , ریشههای ریز و دورریز آن را بگیرید . اینک موسیر شسته را روی پارچهای پهن کنید تا کمی خشک شود .
روش تنظیم ترشی موسیر :
موسیرهای آماده را داخل شیشه بریزید و به میزان دلخواه , نمک , یک قاشق چایخوری زردچوبه و سرکه بیفزائید و درِ آن را کاملاً ببندید تا ترشی , جا بیفتد .
نکته برای تهیه و تنظیم ترشی موسیر :
برای مهیا کردن ترشی موسیر , میتوان نیز از موسیر نو و نیز از موسیر خشک به کار گیری کرد .
دیدگاهتان را بنویسید