طرز تهیه و پخت میگو سوخاری و میگو کبابی + نکات مهم
میگو سوخاری یکیاز غذاهای خوشمزه و لبریز طرفداری است که با میگو تنظیم می شود . این خوراک با دیگر غذاهای سوخاری مثل مرغ سوخاری و قارچ سوخاری مقداری گوناگون خیس است و تحت عنوان یک غذای دریایی به حساب آورده می شود که کمتر میتوانیم آنرا در فست فودها تهیه و تنظیم کنیم . درین یادگرفتن شایسته ترین روش نحوه تهیه و تنظیم میگو سوخاری در خانه را مهیا کرده ایم . با مواد حتمی ذکر شده دراین امر آشپزی میتوانید برای ۶ نفر میگو سوخاری تنظیم کنید .
مواد حتمی میگو سوخاری :
میگو 1 کیلوگرم
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
سیر 5 حبه
آرد سپید 1 استکان
آرد سوخاری 1 استکان
روغن سرخ کردنی به میزان اضطراری
نمک و فلفل به میزان ضروری
روش تهیه و تنظیم میگو سوخاری :
ابتدا میگوها را منزه فرمائید و باطن یک پیاله مطلوب بریزید . برای مزه دار کردن میگوها , آبلیمو را به همراه یه خرده نمک و فلفل به میگوها بیش تر نمایید . بعد از این فعالیت سیرها را رنده نمایید و به میگوها بیش تر فرمایید .
مواد را عالی ادغام فرمایید به صورتی که مواد به تمام بخش های میگوها رسد . آنگاه یک سلفون روی پیاله بکشید و آنرا برای دوران ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا مواد مزه دهنده جذب میگوها شوند و میگوها مزه دار شوند .
بعداز این که میگوها مزه دار شدند آنهارا از فریزر بیرون فرمایید . حال باطن ۳ پیاله منقطع آرد سپید , آرد سوخاری و تخم مرغ را بریزید . تخم مرغ را یه خرده نیز بزنید تا بافت آن از نیز جدا شود . یک تابه گود روی حرارت قرار بدهید .
کمی روغن درون تابه بریزید و اذن بدهید روغن تماما داغ شود , آن گاه میگوها را به ترتیب در آرد سپید , تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و در تابه قرار بدهید تا سرخ شوند . بعد از اینکه میگوها طلایی شدند از روغن بیرون نمایید .
و باطن یک صافی فلزی قرار بدهید تا روغن مازاد میگوها بیرون شود . به همین ترتیب تمام میگوها را سوخاری فرمایید . در کنار میگو سوخاری میتوانید از پیش غذاهایی مثل سیب زمینی سرخ کرده و سالاد فصل به کارگیری نمایید .
روش پخت میگو کبابی
مواد ضروری برای پخت میگو کبابی :
میگو 1 کیلو
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
زعفران 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به اندازه واجب
طریق تنظیم میگو کبابی :
میگوها را بشوئید و باطن پیاله ای بریزید . بعد از آن آبلیمو , جعفری خرد شده , سیر رنده شده , زعفران , نمک و فلفل را بیشتر فرمایید . تمام مواد را با قاشق ترکیب فرمایید , روی پیاله را بپوشانید و به بازه زمانی 1 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا مزه مواد جذب میگوها شود .
بعداز بازه زمان حتمی میگوها را از فریزر بیرون نمائید . سیخ های چوبی یا این که فلزی را مهیا نمائید و میگوها را به سیخ ها بکشید . کره را آب کرده بعد با روغن زیتون ترکیب نمایید و با قلمو از ترکیب روغن ها روی میگوها بکشید تا عالی چرب شوند .
کباب پز را فراهم نمایید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی آن قرار بدهید . در حین کباب شدن چند دفعه با قلمو روی میگوها را چرب فرمائید تا میگوها ترد باشند و کم آب نشوند ; بعد از فراهم شدن میگوها را داخل پیاله قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو فرمائید .
شیوه تنظیم میگو پفکی :
مواد حتمی برای تهیه و تنظیم میگو پفکی :
میگو 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
دلستر گندم ( دلستر معمولی ) 1/3 استکان
آرد 6 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1/2 قاشق مرباخوری
زعفران به میزان حتمی
نمک , فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه اضطراری
پودر فلفل قرمزرنگ در صورت قصد به میزان واجب
پروسه تهیه و تنظیم میگو پفکی :
ابتدا تخم مرغ , نمک , فلفل , زردچوبه , پودر پاپریکا , زعفران دم کرده و در صورت رغبت پودر فلفل قرمزرنگ را عالی با نیز ادغام نمایید .
اکنون 4 قاشق از کل اندازه آرد را بیش تر کرده و گشوده ادغام را نیز بزیند . بعداز اینکه آرد و مایع تخم مرغ ادغام و یک دست شد , دلستر را طولانی تر کرده عالی مواد را نیز بزنید .
2 قاشق مانده آرد را با بکینگ پودر ترکیب کرده و به مایع بیش تر کیند و گشوده عالی با نیز ادغام فرمایید .
درحال حاضر مایعی که می بایست میگو را درون آن بخوابانیم مهیا است . میگوها را باطن مواد ریخته و بی نقص به مواد آغشته فرمائید و برای 5 دقیقه بگذارید تا درون مواد بمانند .
باطن یک ماهیتابه روغن بریزید و هنگامی روغن داغ شد , میگوها را یکی یکی باطن روغن بچینید تا یک طرف آن سرخ و طلایی شود . با شعله میانگین حدودا 10 دقیقه زمان میبرد . ( احتیاجی نیست در ماهیتابه را ببندید )
زمانی یکی میگوها را آزمایش کردید و دیدید که سرخ شده و پخته است کلیه میگوها را برگردانید تا طرف دیگر آنان نیز طلایی شود . حدود 10 دقیقه برای طلایی شدن طرف دیگر میگوها نیز کافی است . ( گشوده نیز احتیاجی نیست در ماهیتابه بسته باشد )
هنگامی که هر دو طرف میگوها طلایی شدند و میگو پخت , آنهارا از روغن خارج بیاورید و آنها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن مازاد آنها کشیده شود . حال میگوهای ترد و پفکی شما مهیا سرو می باشند و میتوانید با لیموترش جدید همراه نان یا این که برنج آن را میل فرمائید و لذت ببرید .
نکاتی مهم برای پخت میگو :
• برای اینکه میگو در هنگام پخت صورت حلزونی به خویش نگیرد بعداز نظافت کردن با چاقوی تیز 4 برش در بند پشت میگو به عمق نیم سانتیمتر تولید فرمائید .
• حتما رگ پشت میگو را جدا نمایید این رگ منجر تلخی میگو می شود .
• مقطع پخت میگو سه دقیقه است درصورتیکه بازه پخت یه خرده فراوان شوند میگوها محکم می شود .
• میگوی پفکی و سوخاری را میتوانید با سس قرمز رنگ , سس فلفل یا این که سس منحصربهفرد میگو سرو نمایید .
• برای کباب کردن میگوها میتوانید در میان میگوها فلفل دلمه ای قرار بدهید و با نیز کباب نمائید .
• این خوراک را میتوانید با روغن باطن ماهیتابه سرخ فرمایید .
دیدگاهتان را بنویسید