فیش اند چیپس

فیش اند چیپس در فر از تیم دستور غذایی های مارتا استوارت است که ما شیوه تنظیم آن را برای شما فراهم کرده ایم . در صورتی‌که نمیخواهید که برای پخت این غذای خوشمزه از روغن متعددی استعمال نمائید , آن را در فر بپزید .

مواد لازم برای تهیه فیش اند چیپس در فر
سیب زمینی : ۶۰۰ گرم
روغن زیتون : ۱/۴ پیمانه
رزماری : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
آرد سوخاری : یک و یک چهارم پیمانه
آرد : ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ
فیله ماهی : ۷۰۰ گرم



شیوه تهیه و تنظیم فیش اند چیپس
از پیشین فر را با حرارت ۲۰۰ مرتبه سانتی گراد گرم فرمایید .
سیب زمینی ها را به همراه روغن و برگ های رزماری , یه خرده نمک و فلفل سیاه مخلوط نمایید و در سینی فر پهن نمائید . آن‌ها را برای ۲۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر بپزید .
درین فی مابین , آرد سوخاری را در سینی دیگری ریخته و برای ۵ دقیقه در طبقه ی تحت فر برشته فرمایید . آن را در ظرفی پهن بریزید . آرد را نیز در ظرفی دیگر بریزید و به آن نمک و فلفل سیاه بزنید . تخم مرغ ها را در کاسه دیگری ریخته و بزنید .
به تکه های ماهی پاره ای نمک بزنید , آن‌ها را در آرد , بعد در تخم مرغ و در غایت در آرد سوخاری بزنید . آنان‌را در سینی فر که در آن کاغذی روغنی پهن کردید , قرار دهید .
سیب زمینی ها را بچرخانید و آن‌گاه به طبقه ی ذیل فر منتقل نمایید و سینی ماهی ها را در طبقه ی بالایی قرار دهید . آنان را برای حدود ۱۶ تا ۱۸ دقیقه ی دیگر تا ماهی ها قابل انعطاف و مغز پخت و سیب زمینی ها ترد و طلایی شوند , بپزید .
فیش اند چیپس را به همراه برش های لیمو , خیار و سس کچاپ سرو فرمائید .



نکات

1 – سیب زمینی ها را با پوست کن به صورت ورق های رشته رشته برش دهید . آنان را برای ۵ دقیقه در آب گرم تر کرده , سپس آبکشی کرده و کم آب فرمایید .
2 – از ماهی هایی با گوشت محکم نظیر ماهی کاد به کارگیری نمایید . آنان را به حالت نوار هایی با پهنای دو و نیم سانتی متر خرد فرمائید .
3 – می‌توانید از پودر سوخاری پانکو نیز استعمال نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *