استیک شیر ماهی

مواد حتمی :
شیر ماهی : ۸۰۰ گرم
سرکه : چهار قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
زنجبیل نو رنده‌ شده : دو سانتی‌متر
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران دم‌کرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد

طریق تنظیم :
شیر ماهی را برش‌زده و در موادی که دربرگیرنده زعفران , سرکه , آبلیمو , زنجبیل , پیاز , فلفل , نمک و روغن است , به بازه چهار ساعت استراحت دهید . بعد از آن در تابه چدنی آنان را کباب نمایید .

نکته :
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *