سس پنیر

سس پنیر شایسته ترین مزه دهنده برای صیفیجات است . این سس را می توان در کنار غذاهای مانند ماکارونی , مرغ سوخاری یا این که سرخ شده , سیب زمینی سرخ شده و استیک تحت عنوان یک تکمیل کننده بهره برد .

میزان : برای 6 نفر
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 15 دقیقه
مدت زمان آمادگی : 25 دقیقه


مواد لازم :
دو قاشق غذاخوری کره
آرد 2 قاشق غذا خوری
شیر دو فنجان
پنیر چدار 120 گرم
نصف قاشق چایخوری جوز هندی
نمک و فلفل

شیوه تهیه :
تراز 1 : کره و آرد را در پیاله ریخته و روی حرارت میگذاریم تا طلای شود و خامی آرد زدوده شود .

سطح 2 : آن‌گاه شیر را طولانی تر میکنیم عالی نیز می‌زنیم تا صاف و یکدست شود .

سطح 3 : در غایت پنیر چدار را بیشتر کرده و عالی ادغام می‌کنیم درین سطح جوز هندی و نمک وفلفل را بیشتر میکنیم .

سطح 4 : این سس بایستی گرم سرو شود . سس پنیر شایسته ترین مزه دهنده برای صیفی جات است . این سس را می توان در کنار غذاهای مانند اسپاگتی , مرغ سوخاری یا این که سرخ شده , سیب زمینی سرخ شده و استیک تحت عنوان یک تکمیل کننده استفاده نمود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *