سس سیر

سس سیر یکی‌از خوش مزه ترین ادویه هایی است که مزه غذاهای گوناگون را پایین تاثیر قرار میدهد . با ما همراه گردید تا شما‌را با نحوه تنظیم سس سیر خانگی آشنا کنیم

مواد واجب برای تهیه و تنظیم سس سیر
سیر : 2 بوته
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
آب : یک لیوان
فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
نشاسته : 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو : یک قاشق چای خوری




شیوه تنظیم سس سیر
نشاسته را باطن آب سرد حل نمایید , قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را باطن قابلمه بریزید و همیشه به نیز بزنید تا نشاسته یه خرده محکم شده و خودش را بگیرد .
آن گاه از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید .
سیرهای پوست کنده را عالی له فرمایید .
بعد باطن ادغام کن به همراه نشاسته , آبلیمو , روغن , نمک و فلفل بریزید تا سس یکپارچه شود .
سس سیر را یک ساعت داخل یخچال فریزر قرار دهید بعد به همراه طعام سرو نمایید .


نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از شرایط آبکی بودن بیرون شده و شرایط کرمی پیدا نماید , حرارت دادن بیش تر از حد نشاسته موجب کم آب شدن و فساد بافت سس می شود . خوب تر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون به کارگیری نمائید , در صورت رغبت از اندازه بیشتری سیر می‌توانید به کارگیری فرمایید , این سس اکثر اوقات به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *