سس سیب زمینی تنوری و سوخاری

چیپس سیب زمینی با دو دسته سس از گروه فرمان غذایی های جیمی الیور است که تارنما ما نحوه تهیه و تنظیم آن را برای شما مهیا نموده است . هر دو مدل این سس ها , چیپس خانگی شمارا خوشمزه می نمایند . چه بسا با سیب زمینی تنوری نیز خوب میگردند .

مواد واجب برای تهیه و تنظیم سس سیب زمینی تنوری و سوخاری
سیب زمینی : ۴ عدد بزرگ
روغن : به میزان لازم
سیر : ۱ حبه
برگ جعفری : تازه قدری
پنیر پارمزان : ۸ گرم
روغن زیتون : به میزان لازم



روش تهیه و تنظیم سس سیب زمینی تنوری و سوخاری
خلال های سیب زمینی را در آب نمک در درحال حاضر جوش برای 8 تا 10 دقیقه نیم پز نمائید .
آنان را آبکشی نمائید و بگذارید تا به طور کامل کم آب شوند .
سرخ کن را باحرارت 180 سکو سانتی گراد گرم فرمائید , یا این که در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم نمایید .
برای این‌که مطمئن گردید روغن به حرارت متبوع رسیده , تکه ای نان در آن بیاندازید , نان در 10 ثانیه طلایی می شود .
سیب زمینی ها را با احتیاط در یکسری نوبت سرخ نمائید . روغن مازاد آنها‌را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید .
برای تهیه و تنظیم ی سس اولیه , سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ادغام نمائید .

برای تنظیم سس دوم , روغن زیتون و پنیر پارمزان زرنگ شده را با چیپس های داغ مخلوط نمایید .
آنان را داغ سرو نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *