سالاد الویه به شکل هویج

سالاد الویه یکی‌از راحت ترین و خوش مزه ترین سالادهایی است که برای تزیین میز خوراک از آن به کار گیری می شود . این توشه سالاد الویه را به حالت هویج درست فرمایید .

آموزش درست کردن سالاد الویه به طریق هویج
این سالاد الویه قشنگ و استثنایی , همراه با نان یک ایده عالی برای تولدها و مهمانی‌های عصرانه است .

آماده سازی : 2 ساعت
مدت انتظار : 30 دقیقه
مجموعاً : 2 ساعت و 30 دقیقه



شیوه تهیه سالاد الویه به شکل هویج
مواد اول ( برای 3 نفر ) :
آرد : به میزان لازم
شیر : نصف لیوان
خمیر : مایه 1قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق غذاخوری
شکر : نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم : نصف لیوان
روغن : یک سوم لیوان



روش تهیه خمیر نان الویه با نان به شکل هویج :
شما میتوانید از این خمیر قیفی صورت برای پیتزا یا این که سالاد الویه و سالاد مرغ نیز به کارگیری نمایید .

1 – خمیرمایه و شکر را ادغام می کنیم و آب ولرم بیش تر میکنیم و درب کاسه را میگذاریم و اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه در یک جای گرم و بدون‌نور مانند درون کابینت بماند تا فعالیت بیاید .

2 – شیر را یه خرده گرم میکنیم و با روغن و مایه‌خمیر فعال‌شده ترکیب میکنیم آن گاه آرد و نمک را ادغام و الک کرده و به ادغام طولانی تر میکنیم .

3 – آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد بیش تر میکنیم و عالی ورز می دهیم و یک دست یا این که سلفون روی خمیر می‌اندازیم . به بازه ۲ ساعت میگذاریم در یک جای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود .

4 – پس از خمیر گلوله‌های کوچکی برمی‌داریم و به صورت نوارهای بلند درمی‌آوریم قیف را یه خرده چرب کرده و نوارها را بدور آن می‌پیچیم ( تا بالای قیف نپیچید ) .



5 – آن‌گاه روی خمیرها را زرده تخم‌مرغ می زنیم میتوانید از زعفران دم کرده نیز استعمال نمائید . این‌طوری نان‌های خوش‌رنگ تری دارید .



6 – قیف‌ها را باطن فر از پیشین گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۷۰ به بازه زمانی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد . قیف‌ها را سرپا در سینی فر بگذارید .

7 – بعداز پختن و سرد شدن سالاد الویه فراهم شده را درون قیف ریخته و با برگ تربچه یا این که کاهو یا این که کلم بروکلی تزئین نمائید .




نکات
1 – عزیزان در‌حالتی که قیف مخصوص در دسترستان نیست میتوانید با استفاده از فویل آلومینیوم ( در شرایطی‌که کلفت باشد خوب تر است ) قیف بسازید درصورتی که داخل قیف‌ها را با فویل پر فرمایید بهتر است چون دیگر هنگام پیچیدن خمیر تو رفتگی پیدا نمیکند .

2 – در حالتی که وقت یا این که صبر خمیر اصلاح کردن را ندارید می توانید از پودر فراهم خمیر پیتزا به کار گیری نمایید .

3 – خوب تر است بعداز تصحیح کردن خمیر آن را به قیف‌ها بپیچید , قیف‌ها را در سینی فر بگذارید و روی آن را نایلون بگیرید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر به کار آید این‌گونه هویج‌های توخالی خیس و قابل انعطاف تری خواهید داشت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *