نحوه تهیه و تنظیم ی کوکوی لوبیا سبز

مواد حتمی برای کوکو لوبیاسبز :

لوبیا سبز 350 گرم
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 4 الی 5 عدد
آرد گندم 1 الی 1/5 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به اندازه لازم
زردچوبه یا زعفران به اندازه لازم
روغن حیوانی ( در صورت تمایل ) به مقدار لازم

روش تهیه و تنظیم کوکوی لوبیا سبز و هویج :

لوبیا سبز را به ارتفاع 2 الی 3 میلیمتر برش بدهید و در ظرفی بگذارید تا بپزد در ظرف را نبندید تا لوبیا خوش رنگ بماند در انتها نمک بیش تر کنید و آب آن کاملاً به اتمام برسد .

هویج را به صورت خلال های ظریف ( رنده ی درشت ) برش بزنید .

پیاز را نگینی خرد کنید .

به مواد بالا آرد , نمک , زردچوبه و زعفران و فلفل بیش تر کنید و عالی ترکیب کنید سپس تخم مرغ ها را طولانی تر کنید و نیز بزنید و در ماهیتابه روغن بریزید و کوکو را سرخ کنید .

نکته مهمی که در پخت کوکو بایستی در لحاظ داشته باشید این است که درب ماهیتابه را ببندید تا کوکو پف کند و مغز پخت شود و اینکه از حرارت کم برای پخت استعمال کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *