قنبر پلو، غذا شیرازی

گوشت چرخ کرده رو در یک ظرف بریزید , به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه بیش تر نمایید و عالی ورز دهید . از گوشت , قلقلی های کوچکی صحیح نمایید و در روغن سرخ فرمایید و کنار بذارید .
مواد واجب :
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوری
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

شیوه تهیه و تنظیم :
گوشت چرخ کرده رو در یک ظرف بریزید , به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه طولانی تر فرمایید و عالی ورز دهید . از گوشت , قلقلی های کوچکی صحیح نمائید و در روغن سرخ فرمایید و کنار بذارید .
پیاز رو خلالی خرد نمائید , در یک تابه بریزید و اذن بدید تا پیاز سرخ بشه , زمانی پیاز سرخ شد , گردوهای نگینی خرد شده رو به اون بیش تر نمائید و یه خرده تفت بدید , رب انار و شیره انگور رو بیش تر نمائید , پاره ای نمک بزنید و اذن بدید تا رب انار و شیره محکم بشه و آبش کشیده بشه و توی همین مسافت کشمش پلویی که از قبلی تر کردید و آبکش کردید رو بیشتر فرمایید , تا کشمش ها نیز تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا این که آبکش فراهم نمایید و از مواد گوشتی و ادغام رب انار و کشمش و … لا‌به‌لا به لای پلو بذارید و اذن بدید تا پلو دم بیاد . موقع سرو نیز اونا رو با پلو ترکیب فرمایید .

نکات
مراقب باشید که کشمش نسوزه , زمانی رب و شیره رو بیشتر کردید , زود اونو نیز بزنید و در پایان کشمش رو بیشتر نمائید تا نسوزه!
‬میتونید به مایه گوشتی , مقداری پودر سیر و چاشنی نیز بیشتر فرمائید .
قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید , زیرا آن‌گاه توی پلو کم آب میشه .
‬قنبر پلو یکی‌از پلوهای ترکیب شیرازی هاست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *