زیره پلو کرمانی

در قابلمه را ببندید و حرارت را کم نمایید و اذن دهید برنج دم بکشد , بعد از این که برنج دم کشید یه خرده کره آب شده روی آن بدهید و بهمراه گوشت یا این که مرغ این برنج خوشمزه را سرو فرمایید .
مواد لازم :
برنج : 2 استکان
زیره سیاه : 3 قاشق غذاخوری
کره و روغن و نمک : اندازه لازم

شیوه تهیه و تنظیم :
زیره را 30 دقیقه در پاره ای آب تر دهید آن‌گاه ابکشی فرمایید .

برنج را به همراه تعدادی استکان آب و یه خرده نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت میانگین قرار دهید تا بجوشد و قابل انعطاف شود بعد از آن با اب سرد ابکشی نمائید ( وقتی می بایست برنج را ابکشی فرمایید که هنگامی دانه برنج را در بین دو انگشت میفشارید اطراف آن قابل انعطاف و مغز برنج یه خرده نپخته باشد ) .

برنج ابکشی شده را با زیره و پاره ای نمک ترکیب فرمائید , ته قابلمه کمی روغن بریزید و نان یا این که سیب زمینی رینگ شده برای ته دیگ قرار دهید آنگاه برنج ترکیب با زیره را درون قابلمه بریزید , حرارت را بسیار نمایید تا برنج مقداری بخار نماید بعد از آن نصف استکان آب و یک‌سری قاشق روغن روی برنج بریزید .

در قابلمه را ببندید و حرارت را کم نمائید و اذن دهید برنج دم بکشد , بعد از این که برنج دم کشید پاره ای کره آب شده روی آن بدهید و بهمراه گوشت یا این که مرغ این برنج خوشمزه را سرو نمایید .

نکته ها :
می توانید در حین ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا این که گوشت پخته لبریز فرمائید و به جای آب از آب گوشت یا این که آب مرغ برای روی برنج استعمال نمائید , به‌این صورت زیره پلو مجلسی و فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *