بریانی اصفهان

از جمله غذاهای دارای اسم و رسم نصف جهان بریانی است . با این مقاله همراه باشید تا با درست کردن بریانی , یاد خوش سفر به‌این دیار را تازه کنید . . .

مواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
جگر سفید 200 گرم
ادویه 2 قاشق مرباخوری
جگر سفید 1 عدد
پیاز 4 عدد
زردچوبه قدری
فلفل قدری
نمک قدری

شیوه تنظیم :
گوشت گردن گوسفند باشد , در شرایطی‌که جانور بود , جگر سپید گوسفند پخته و چرخشده باشد , چاشنی اصفهانی باشد , نان سنگک باشد .
گوشت را با 2 عدد پیاز و چاشنی می‌گذاریم بپزد , جگر سپید را نیز بعداز پختن چرخ و سرخ می کنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز مانده چرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردرنگ چوبه را به میزان لازمه و عشق فردی به گوشت بیش تر می کنیم و با نیز ادغام می کنیم , آن گاه در یک تابه کوچک و یا این که کفگیر اختصاصی بریانی اصفهانی , کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به میزان همبرگر یا این که به شکل بیضی کف کاسه پهن می کنیم و روی حرارت میگیریم کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم که تنها نان کمی مرطوب شود , بعد از آن دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان بر می گردانیم و یه خرده سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشک و پودر شده ) روی آن می ریزیم , در پایان یه خرده جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی میریزیم . در صورت رعایت مقادیر مواد اول این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر کافیست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *