روش تهیه و تنظیم ترشی هندوانه

میزان : 450 گرم

• زمان تنظیم : یک ساعت

• زمان باقی ماندن در ادویه : یک شبانه روز

• زمان پخت : 45 دقیقه

• مراحل فراهم سازی : 10 دقیقه

مواد لازم برای ترشی هندوانه :

هندوانه 4 کیلو و 500 گرم
آب 6 پیمانه
نمک ترشی 1/3 پیمانه
شکر 3 . 5 پیمانه
سرکه سفید 1 . 5 پیمانه
آب سرد 1 . 5 پیمانه
چوب دارچین , خرد شده 35 سانتی متر
میخک دو قاشق چایخوری

روش تهیه و تنظیم ترشی هندوانه :

برای تهیه و تنظیم این ترشی به سفیده میانی پوست هندوانه نیاز دارید . ابتدا شیوه سبز پوست هندوانه را جدا فرمائید . بعد از آن بخش میوه که صورتی است را جدا فرمائید . تمامی مازاد های پوست داخلی هندوانه را پاک و از آن جدا فرمائید تا لایه ای سپید رنگ باقی بماند . بعد از آن آن را به مربع های سه سانتی متری برش دهید . می بایست حدود 9 واحد اندازه گیری مکعب هندوانه به دست بیایید .

این 9 واحد اندازه گیری را باطن یک پیاله تا تشت فراوان بزرگ بریزید . در یک پیاله بزرگ دیگر , 6 واحداندازه گیری آب , نمک ترشی را با نیز ادغام نمایید و روی پوست های هندوانه بریزید . روی آن در بگذارید و اذن دهید یک شبانه روز بماند .

ترکیب پوست هندوانه را باطن آبکش بریزید و پایین آب سرد بشویید . اذن دهید آب آن به خیر و خوبی گرفته و کم آب شود . بعد از آن آن‌ها‌را باطن قابلمه بریزید . آب سرد روی آن ها بریزید تا روی پوست را بگیرید . روی حرارت ملایم اذن دهید تا آب بجوشد . آن‌گاه در قابلمه را بگذارید و به بازه 20 تا 25 دقیقه روی حرارت کم بگذارید به طریق نیم جوش باقی بماند تا پخته شود .

درین سطح , شیره را صحیح نمایید . در یک قابلمه نچسب , شکر , سرکه و 1 . 5 واحداندازه گیری آب را با نیز ادغام نمائید . چوب دارچین و میخک را درون آن بیندازید . مواد را آبکش نمایید و آب آن را نگهدارید . آب صاف شده را باطن به عبارتی قابلمه برگردانید .

پوست های هندوانه را به قابلمه ادغام شیره طولانی تر فرمائید . اذن دهید بجوشد . آنگاه حرارت را کم فرمائید , در قابلمه را بگذارید و به دوران 25 تا 30 دقیقه بگذارید پخته و پوست ها واضح و بی رنگ شوند .

پوست های روشن هندوانه و شیره آن را باطن شیشه پاک و استرلیزه بریزید . حدود یک سانتی متر از بالای آن را خالی بگذارید . آنگاه در شیشه را سفت ببندید .

شیشه را 10 دقیقه باطن آب در حالا جوش روی حرارت قرار دهید . بعد از آن در بخشی قرار دهید تا خنک شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *