روش تنظیم ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

زمان تهیه و تنظیم : 35 دقیقه

• زمان باقی ماندن در چاشنی : 30 دقیقه

• فرایند آماده سازی : 10 دقیقه

مواد ضروری برای تنظیم ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

سرکه بالزامیک سفید یک پیمانه
عسل نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
چوب دارچین 5 تا 7 سانتی متری
میخک کامل 6 عدد
زردآلوی رسیده 900 گرم

نحوه تهیه و تنظیم ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

برای تنظیم شربت , در یک قابلمه میانگین سرکه , عسل , آب , دارچین و میخک را با نیز ترکیب فرمایید . اذن دهید بجوشد بعد حرارت را کم نمایید . به دوران 5 دقیقه بگذارید نیم جوش باقی بماند . از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه کنار بگذارید . آنگاه میخک و دارچین را جدا فرمائید .

یک قابلمه را آب نمایید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد . ظرف بزرگی را با آب یخ مالامال نمائید . زردآلوها را 30 تا 60 ثانیه درون آب جوش بیندازید . آنگاه با قاشق آن‌ها‌را درون آب یخ بریزد تا پوست آن ها به راحتی جدا شوند .

این عمل را با همگی زردآلوها تکرار نمایید . آنها‌را چهار قاچ فرمایید . بعد از آن آنان‌را درون شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید .

شربت را مجدد گرم فرمایید و بجوشانید آنگاه روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید . در شیشه را سفت ببندید .

شیشه را 10 دقیقه درون آب در درحال حاضر جوش روی حرارت قرار دهید . آن‌گاه در گزیده قرار دهید تا خنک شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *