دو ترشی خوش مزه با گوجه فرنگی

ترشی یک کدام از ادویه های مورد‌علاقه ایرانیان است که زمان میل کردن آن فصل‌زمستان است . گوجه خارجی یکی سبزیجاتی است که خاصیت فراوانی داراست و با آن میتوانید دو ترشی خوش مزه برای فصل زمستان صحیح فرمائید .

دو ترشی خوش طعم با گوجه فرنگی صحیح نمائید
ترشی‌ گوجه‌فرنگی
مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی
‌گوجه ریز سفت و نو : یک کیلو
نمک و نعنا خشک : به میزان لازم
سرکه : یک لیوان
آب جوشیده و سرد شده : 2 . 5 لیوان

نحوه تنظیم ترشی گوجه فرنگی
گوجه را حتما از مدل محکم و قرمز رنگ و ریز گزینش فرمائید و بشویید و در یک کاسه مطلوب شیشه‌ای بریزید .
آب را با نمک و سرکه بجوشانید .
بعداز سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا کم آب را نیز بیشتر کرده در شیشه را ببندید و در سردخانه یا این که جای خنک بگذارید .
گوجه ترشی شما بعد از 10 روز مهیا می شود .
اعتنا فرمایید برای تنظیم این ترشی از سرکه خالص استعمال نکنید و نمک آن را نیز پاره ای بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و صورت ظواهر آنان مراقبت شود .



ترشی با آب گوجه فرنگی یا این که سالاد مشهدی
مواد ضروری برای ترشی با آب گوجه فرنگی
گل کلم : یک بوته متوسط و ریز خرد شده
گوجه : 2 کیلو رنده شده
فلفل تند سبز : 10 عدد
سیر : یک بوته بزرگ
خیار : 5 تا 6 عدد
کرفس : یک بوته کوچک
موسیر خیس شده : 100 گرم
رب گوجه : یک لیوان
نمک و گلپر , تخم گشنیز , زردچوبه و پودر زیره : به میزان لازم
سرکه : یک لیوان

طریق تنظیم ترشی با آب گوجه فرنگی
گوجه‌ها را بشویید و در ترکیب کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل فرمایید .
سرکه را به آن بیش تر فرمائید و حدود 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود .
تمام مواد ترشی را ریز خرد نمایید .
تمامی مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و آن گاه آب گوجه , سرکه , ادویه‌ها و رب را به آن بیشتر و ادغام فرمایید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در فریزر محافظت نمایید .
این ترشی منحصر استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی دارای اسم و رسم است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *