ترشی پیاز شکم پر

پیازها را از سرکه در آورده و پره‌های آنان را جدا می کنیم .
مواد لازم :
پیاز سفید کشیده : سه عدد
فلفل دلمه‌ای سبز و زرد خلال شده از هر کدام : یک عدد
لوبیا سبز : یک پیمانه ( ۱۰۰ گرم )
هویج خلال شده متوسط : دو عدد
ساقه پیازچه : به میزان لازم
سرکه سپید : دو پیمانه
سیر خرد شده : دو حبه
نمک و فلفل : به میزان لازم

نحوه تهیه :
انتهای پیازها را جدا کرده , یک برش عمیق از رمز تا انتهای آنان تولید نموده و باطن سرکه به زمان یک هفته میگذاریم تا قابل انعطاف شوند .
لوبیا سبزها را خرد کرده و به همراه یه خرده نمک و سرکه روی حرارت میگذاریم تا قابل انعطاف شوند . پیازها را از سرکه در آورده و پره‌های آن‌ها را جدا میکنیم .
در ظرفی هویج , فلفل دلمه‌ای , لوبیا سبز , نمک , فلفل و سیر خرد شده را ادغام کرده و درون هر پره پیاز , کمی از مواد را ریخته , آن‌گاه پره‌های پیاز را روی نیز آورده و به یاری ساقه پیازچه می‌بندیم تا مواد از باطن آن بیرون نشود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *