ترشی قارچ

ترشی یکی از خوشمزه ترین ادویه هایی است که با انواع غذاها سر سفره ما ایرانیان است . این بار با قارچ یک ترشی خوش مزه و خوب صحیح فرمایید .

مواد لازم برای ترشی قارچ
قارچ تازه : یک کیلو گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
شکر : یک قاشق مربا خوری
سیر خرد شده : 3 حبه
برگ بو : 2تا 3 عدد
شوید نو خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
آب : 18 پیمانه
روغن گیاهی : نصف پیمانه
سرکه سفید : نصف پیمانه به اضافه 3 قاشق غذا خوری



روش تهیه ترشی قارچ
در ظرفی میانگین سرکه , نمک , شکر , سیر , برگ رایحه , فلفل سیاه و گردید را ادغام فرمائید و بگذارید به دوران 10 دقیقه بماند .
دو واحد اندازه گیری آب به آن طولانی تر نمائید و به جوش بیاورید .
آن‌گاه حرارت را کم نمائید و بگذارید به زمان 5 دقیقه آهسته بجوشد . روغن را طولانی تر و پایین آن را خاموش نمائید و کنار بگذارید .
16 واحد اندازه گیری مانده آب را بجوشانید .
با 3 قاشق طعام خوری سرکه قارچ ها را بشویید و در صورت بزرگ بودن ریز نمایید و به آب جوش بیشتر فرمایید و بگذارید 3 دقیقه بجوشد و از صافی رد نمائید .
قارچ را در مواد سرکه بریزید و بگذارید 3 دقیقه در آن بجوشد .
بگذارید مواد سرد شود بعد از آن در فریزر قرار دهید .


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *