کباب ترکی در منزل

نحوه پخت کباب ترکی لذیذ و خوشمزه در منزل + با گوشت و مرغ

دونر کباب اسم دیگر کباب ترکی است . دونر به معنای چرخان یا این که چرخنده است و چون کباب ترکی به‌این صورت صحیح میشود به آن دونر کباب نیز میگویند .
کباب ترکی یا این که دونر کباب یکی غذاهای دارای اسم و رسم ترکیه است . مدتی است که‌این طعام محبوبیت متعددی در کشورمان پیدا نموده است و علاقه مندان بسیاری داراست . این طعام در فست فودی ها به فروش می رسند . کباب ترکی با گوشت مرغ یا این که گوشت گوساله و یا این که ترکیبی از هر دو پخته می شود .

کباب ترکی بدین صورت پخته می شود که فیله ‌های گوشت یا این که مرغ را به صورت ورقه ورقه روی هم روی یک سیخ گذارده و بعد از آن سیخ را به صورت عمودی ( گهگاه نیز افقی ) در جوار آتش قرار می ‌دهند تا با حرارت حاصل از شعله حریق پخته شود . لایه ‌های بیرونی که در نزدیک ‌ترین مسافت با آتش قرار دارا هستند به ‌صورت بدون نقص پخته شده و بعد از آن با به کار گیری از ابزار اختصاصی که معمولاً چاقوی منحصر به فرد برش کباب ترکی است , بریده میشوند . لایه های کمتر پخته شده زیرین در جوار حریق قرار گرفته و به ‌صورت قبلی برش می‌خورد . قسمتی از خوشمزگی کباب ترکی به خاطر همین روش پخت لایه لایه ای آن است که در‌این روش چون گوشت در حجم و ابعاد کوچکی برش میخورد همگی بخش های آن به خوبی پخته می گردند .

 

دستورالعمل هایی برای تهیه و تنظیم کباب ترکی خوشمزه

 

کباب ترکی ترکیبی :

مواد ضروری برای کباب ترکی ترکیبی :

گوشت فیله گوساله 2 تکه
گوشت فیله مرغ 4 تا 5 تکه
قارچ 300 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
نمک و فلفل به میزان ضروری
سیر 2 تا 3 حبه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
روغن به میزان ضروری

طریق تنظیم کباب ترکی گوشت گوساله و مرغ :

برای پخت کباب ترکی ابتدا در یک ماهیتابه گود , یه خرده روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ نمایید , سیر را نیز خرد کرده و اضافه نمایید .

گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت فراوان , ابتدا گوشت قرمز رنگ و آنگاه گوشت مرغ را سرخ کرده و آن گاه قارچ و فلفل دلمه ای را نیز خرد نمائید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده را اضافه نمائید .

قبل از سرخ کردن قارچ , یک قاشق آب‌ لیمو به آن اضافه نمایید تا رنگ‌ آن تیره نشود , در‌این سطح کلیه مواد را با هم ترکیب کرده و نمک و فلفل بزنید .

در کاسه را ببندید و از روی حرارت بردارید تا مواد نرم شده و مزه دار شوند .

سیب‌ زمینی را خلال و پاره ای آب‌ پز فرمائید , اعتنا فرمایید نیمه پز شده باشد , آن گاه آن‌ها را صاف و خشک کرده , نمک بپاشید و سرخ نمائید .

طعام را در یک پیاله مطلوب کشیده و سیب‌ زمینی را کنار دیس بریزید و با صیفی جات تازه و زیتون تزئین نمایید .

 

طبخ کباب ترکی در منزل

 

کباب ترکی با گوشت گوساله یا این که مرغ :

مواد ضروری برای تنظیم کباب ترکی با گوشت گوساله یا این که مرغ :

گوشت قرمز‌رنگ یا این که گوشت مرغ ( فیله مرغ ) 250 – 350 گرم
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد یا این که نصف
روغن به میزان ضروری ( حدود 4 – 6 قاشق غذاخوری )
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه 1 عدد
قارچ 150 گرم
نمک و فلفل به میزان ضروری
پودر آویشن به میزان ضروری
پودر سیر به میزان ضروری
جعفری خرد شده به میزان ضروری
خیارشور و سس مایونز در صورت تصمیم به میزان ضروری

دستورالعمل طبخ کباب ترکی در منزل :

ابتدا گوشت یا این که مرغ را در ضخامت های کم ( حدوداً نیم سانتیمتر یا این که چه بسا کمتر ) به میزان تقریبی کف دست یا این که کوچکتر برش دهید . توجه فرمائید در حالتی که از گوشت به کارگیری میکنید بایستی گوشت را در جهت الیاف آن برش بزنید در غیر این صورت گوشت سفت شده و وضعیت مناسب خویش را از دست میدهد .

برای این‌که راحت تر برش را انجام دهید میتوانید گوشت را ابتدا به خیر و خوبی شسته و آنگاه به دور آن را سلفون پیچیده و آن را مدتی در یخچال قرار داده تا وضعیت نیمه منجمدی به خویش بگیرد . بعد آن را بیرون فرمائید و به راحتی در ضخامت های مضاعف کوچک به صورت صفحه صفحه برش بدهید .

آنگاه کاسه مناسبی را گزینش ‌کنید و پیاز را به صورت ریز رنده ‌کنید , سیر را له نمایید و به آن اضافه ‌کنید . فلفل و پودر آویشن را نیز اضافه نمایید و به همراه میزان کمی روغن تفت بدهید . تکه های گوشت یا این که مرغ را که خرد کرده بودید را اضافه کنید‌ .

درصورتی که از گوشت قرمز رنگ به کارگیری می‌کنید بایستی نمک را در فرآیند نهایی به آن اضافه فرمائید چون در‌صورتی‌که از ابتدا به آن نمک بزنید گوشت حالت سفتی به خویش می‌گیرد ; البته در‌صورتی‌که از گوشت مرغ به کارگیری میکنید در بالا نمک را به ترکیب بالا طولانی تر نمایید .

درب پیاله را بگذارید و به بازه زمانی 2 الی 3 ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا طعم دار شوند و مواد به خورد گوشت بروند . سینی فر یا این که تابه را چرب نمائید و فیله های گوشت یا این که مرغ را روی سینی فر یا این که ماهیتابه قرار بدهید . و درون فر با مرتبه حرارت بالا قرار بدهید . در صورتی جایگاه فر پایین باشد گوشت آب می اندازد و صورت جالبی به خویش نمی گیرد .

بعد از حدوداً 20 دقیقه قارچ , فلفل دلمه ای , گوجه فرنگی و پیاز را خلال کرده و به کاسه اضافه نمائید و با درجه حرارت پایین تری به دوران 10 دقیقه دیگر تفت دهید .

بعداز پخت آن ترکیب مهیا شده را که مثال خانگی کباب ترکی است , داخل نان مناسب ( ترجیحا نان مدیترانه ای یا این که نان منحصر به فرد کباب ترکی یا این که نان باگت ) بریزید و با اعتنا به ذائقه تان به آن خیار شور و جعفری و سس مایونز اضافه نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *