خورش بوقلمون، طرز تهیه

طرز تهیه و پخت خورش بوقلمون + خورش بوقلمون با قارچ

معمولا از گوشت چرخ شده ی بوقلمون , انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست می نمایند و با ران آن نیز خوراک درست می نمایند که طعم ی آن خوب است . با گوشت بوقلمون چلو خورش بوقلمون و غذا بوقلمون نیز درست می نمایند .
بسیای از اشخاص ممکن است بخاطر دیرپز بودن یا این که طعم زحم بوقلمون از مصرف آن بپرهیزند .

البته در حالتی‌که درست پخته شود از مرغ خوشمزه تر است و نیز این‌که مانند مرغ سرشار از هورمون نشده است .

در اصل از گوشت چرخ شده ی بوقلمون , گونه های کوفته و همبرگر و کتلت صحیح می نمایند و با ران آن نیز طعام صحیح می نمایند که طعم ی آن خوب است .

روش تهیه و تنظیم غذا بوقلمون :

مواد ضروری برای غذا بوقلمون :

گوشت بوقلمون 300 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز خلال شده 1 عدد
تخم آفتا‌بگردان 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری
آب , نمک و زعفران به میزان ضروری

طریق تهیه و تنظیم غذا بوقلمون :
گوشت بوقلمون را به تکه های ریز قیمه ای خرد نمایید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار بدهید و در فریزر بگذارید .
آن گاه گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت بدهید , بعد دو استکان آب اضافه کنید و بگذارید به بازه زمانی 45 دقیقه بپزد تا گوشت قابل انعطاف شود .

اکنون سیب زمینی‌ را خرد فرمائید و با تخم آفتابگردان بیش تر ‌کنید .
هنگامی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد , در کاسه موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید .
درضمن , میتوانید این طعام را با نان و برنج میل کنید .

 

طرز تهیه خورش بوقلمون

 

 

شیوه تهیه و تنظیم خورش بوقلمون :

مواد ضروری برای تنظیم خورش بوقلمون :

ران بوقلمون 300 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
ادویه مرغ به میزان ضروری
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان ضروری
زعفران به اندازه ضروری
رب گوجه خارجی 2 – 3 قاشق غذاخوری
هویج 1 عدد
ساقه ی کرفس چند تکه

طریق تهیه و تنظیم خورش بوقلمون ساده :

برای نحوه تنظیم خورشت بوقلمون , ابتدا پیازها را سرخ فرمائید زردچوبه و چاشنی مرغ را اضافه نمایید آن گاه رب را با مواد سرخ فرمایید و گوشت بوقلمون را نیز اضافه فرمایید در صورتی دوست داشتید زعفران نیز بزنید آن گاه هویج را به صورت دلخواه خرد فرمائید و درون آن بریزید و سپس ساقه کرفس ها را نیز اضافه فرمایید نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و به میزان کافی آب بریزید و اذن بدهید بعداز جوش آمدن آب با شعله ملایم ۲/۵ تا ۳ ساعت پخته شود .

درصورتی که عجله دارید خوبتر است از زودپز استعمال نمایید یا این که درون مواد مرینیت یک تا دو قاشق غذاخوری سرکه سپید بریزید تا گوشت ترد شود و زمان پخت آن پایین بیاید . حتما امتحان فرمائید خوب است .

خورش بوقلمون با قارچ :

مواد حتمی برای تنظیم خورش بوقلمون با قارچ :

بوقلمون 400 گرم
قارچ 1 کیلوگرم
سیب زمینی 2 عدد
زرشک 50 گرم
پیاز 1 عدد
ادویه کاری 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
طریق تنظیم خورش بوقلمون با قارچ :

برای نحوه تهیه و تنظیم خورش بوقلمون خوشمزه , این خورش که غذای قابل قبولی برای وعده های غذایی است ابتدا فیله بوقلمون را به تکه های ریز درآورده و درون تابه بریزید و به همراه یک لیوان آب و 2 قاشق روغن بگذارید بپزد تا گوشت قابل انعطاف شود و در انتها مقداری تفت بدهید تابه را کنار بگذارید .

و یک قابلمه دیگر روی حرارت بگذارید و قارچ را داخل قابلمه به همراه نمک و ادویه کاری و فلفل بریزید با حرارت مضاعف این عمل سبب ساز می شود تا قارچ ها سیاه نشود و رنگ طبیعی خویش را نگهداری نمایند . آنگاه سیب زمینی را نگینی خرد فرمائید و پیاز تفت داده شده را اضافه نمائید حالا زرشک را در تابه دیگر با پاره ای شکر و مقداری روغن تفت بدهید و به ادغام قارچ و سیب زمینی اضافه نمایید ( نباید مضاعف هم بزنید زیرا سبب ساز له شدن سیب زمینی ها می شود ) .

بوقلمون تفت داده شده را به مواد اضافه نمایید و مقداری آب به آن بیشتر نمائید بریزید و اجازه بدهید با حرارات ملایم بپزد وقتی که آب خورش غلیظ شد , در کاسه موردنظر بکشید و گوارا ی وجود نمائید .

خاصیت گوشت بوقلمون : گوشت بوقلمون اشکال اشکال ویتامین B از جمله B۱ , B۳ , B۶ و B۱۲ را دارد که میزان آن ۷ . ۷ در هر ۱۰۰ گرم است . از این رو برای پرهیز از افسردگی و بیماری ام اس‌ و از بین بردن کم خونی مفید است .

در بوقلمون میزان متعددی امگا ۳ موجود هست که سبب ساز باز شدن مجاری عروق تن و پایین آورنده کلسترول است و از مزمن شدن بیماری ها پرهیز می نماید .

خاصیت قارچ : قارچ دارنده 5/1 ـ 6 درصد پروتئین است که 70 تا 90 درصد آن جذب تن می شود همینطور به دلیل پایین بودن اسید اوریک آن بخش اعظمی از پزشکان مصرف آن را برای سالمندان و مبتلایان به نقرس و بیماری های ذی‌ربط سفارش کرده اند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.