تهچین قالبی مرغ و بادمجان

طرز تهیه تهچین مرغ و بادمجان دو رنگ زعفرانی در فر

این غذای لذیذ و خوش عطر به نام تهچین مرغ و بادمجان دو رنگ زعفرانی در فر یک غذای لذیذ ایرانی است که به شرح زیر طبخ می شود. غذایی کامل و مناسب مهمانی و سفره های رنگین شما که در ادامه به طرز پخت آن میپردازیم.

عناصر :

  • برنج = 2 پیمانه
  • سینه مرغ = 1 عدد
  • تخم مرغ = 3 عدد
  • ماست = 1 فنجان
  • بادمجان سرخ شده = 2 عدد
  • روغن مایع = 1/2 فنجان
  • کره ذوب شده = 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران مخلوط با آب گرم = 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین = 1 قاشق چایخوری
  • نمک = به میزان لازم
  • فلفل و زردچوبه = به میزان لازم

دستورالعمل:

مرحله اول: مرغ را با کمی نمک و یک پیاز کوچک بپزید تا آب آن گرفته شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید. (می توانید مرغ ریش ریش شده را با کمی دارچین و کره سرخ کنید، در این صورت تهچین مرغ خوشمزه تری خواهید داشت)

مرحله 2: برنج را آبکش کنید.

مرحله سوم: دو عدد تخم مرغ، 1/3 ماست، زعفران، نمک و نیمی از ادویه ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی یا چنگال بزنید تا یکدست و یکدست شود. می شود و در این صورت مخلوط کردن با برنج راحت تر است)

مرحله 4: یک وعده برنج آبکش شده را کنار بگذارید.
بقیه برنج، کره ذوب شده و روغن مایع را داخل زرده تخم مرغ و ماست بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایه منسجمی به دست آید.
باقی مانده برنج را با یک تخم مرغ و بقیه ماست مخلوط کنید.

مرحله پنجم: ظرف یا قالب مخصوص تاهین را با مقداری روغن مایع چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
در ظرف مورد نظر مقداری برنج زعفرانی بریزید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم شود. سپس مقداری مرغ و بادمجان روی برنج قرار دهید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. لایه روی سفید را با برنج سفید بپوشانید.
(فشار دادن و انسجام باعث می شود تاچین بعد از پخت راحت تر از ماهیتابه خارج شود.)

مرحله ششم: ظرف را به مدت یک ساعت و نیم در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کف و اطراف تابه به خوبی طلایی و برشته شود.
وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید ته چین کمی از روی حرارت بیفتد و سپس آن را از تابه خارج کنید (سینی بزرگتر از دهانه تابه انتخاب کنید و روی تابه قرار دهید و آن را محکم بگیرید و سپس تابه را به آن برگردانید.

تهچین مرغ و بادمجان قالبی دورنگ
طرز تهیه ی تهچین مرغ و بادمجان قالبی زعفرانی

نکات مهم:

هر چه دمای فر یا اجاق ملایم تر باشد، تهچین طعم بهتری دارد و رنگ آن خوش رنگ تر است.
اگر می خواهید زرشک را در فر ته چین درست کنید، مقداری زرشک را با مرغ تفت دهید و مخلوط مرغ و زرشک را روی برنج بریزید.
شما می توانید هر نوع ماده ای را که دوست دارید برای مواد میانی انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.