پنه ریگاته با سس آلفردو

درست کردن غذاهای پر سرعت یک کدام از شایسته ترین ترفندها برای خانم های کارمند به ویژه در روزهای پرمشغله پایان سال است . در حالتی که شما تقارن زمانی برای اصلاح کردن طعام ندارید میتوانید این غذای سه سوته فرنگی را آزمون نمائید .

پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ , یک غذای سه سوته فرنگی
در‌این روزهای در حدود اخر سال که حسابی رمز همگی نامرتب است , خوبتر است از کارهایی که وقتمان را دوچندان میگیرد جلوگیری کنیم . آشپزی یکی آن کارهاست . به جایش میتوانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می‌برند استفاده کنیم . ماکارونی یک کدام از این غذاهاست .



مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو
فیله مرغ : 200 گرم
ماکارونی پنه
جعفری خردشده



طریق تهیه و تنظیم پنه ریگاته با سس آلفردو
200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد نمائید یا این که در روغن تفت دهید یا روی اجاق‌گاز کباب نمایید .
حال سس آلفردو را مهیا نمایید .
مرغ و سس را با نیز ترکیب کرده و در تابه ای گود بریزید .
ماکارونی پنه را به روش معمول در آب بپزید و پس از آبکش کردن به سس بیش تر فرمائید و عالی نیز بزنید تا اسپاگتی به سس تماما آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم پاره ای حرارت دهید .
آن‌گاه جعفری خرد شده را روی طعام بریزید و سرو فرمائید .



طریق تهیه سس آلفردو
کره : یک چهارم پیمانه
خامه : یک پیمانه
سیر : یک حبه ( خرد شده )
پنیر پارمزان رنده شده : یک پیمانه و نیم
جعفری تازه : یک چهارم پیمانه ( ریز شده )

کره را در تابه میانگین آب نمایید .
یادتان باشد حرارت اجاق گاز می بایست ملایم باشد .
خامه را به کره طولانی تر نمائید و بگذارید ترکیب برای پنج دقیقه قل بخورد .
آن‌گاه جعفری , سیر و پنیر را بیشتر نمایید و تر و تمیز و پرسرعت ادغام را به نیز بزنید و از روی حرارت آن را بردارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.