پروسه تهیه املت چینی

املت چینی یک ناشتایی معرکه با صیفیجات و ادویه‌های نو است . املت چینی غذایی سبک است که می‌توان آن را تحت عنوان عصرانه هم صرف کرد .

املت چینی خوشمزه و مختلف + شیوه تهیه و تنظیم

در تهیه و تنظیم این املت از گیاهانی همچون جوانه گندم و لوبیا سبز به کارگیری می گردد . لوبیا سبز صرفا ۳۱ کالری انرژی داراست . این مدل لوبیا میزان فراوان یه خرده سدیم , چربی اشباع شده و کلسترول داراست . لوبیا سبز همانند بقیه صیفی جات مبداء بی نیاز ویتامین c است . این ویتامین با از دربین رادیکال‌های آزاد با عامل ها سرطان زا نزاع می کند . لوبیا سبز دربردارنده میزان متعددی آنتی اکسیدان است و برای پوست اثرگذار است . لوبیا سبز نو , سرشار از فیبر‌های خوراکی است . مصرف فیبر‌های خوراکی هضم و جذب مواد غذایی را سهل کرده و از پیدایش یبوست , بواسیر و بقیه بیماری‌های گوارشی دوری می کند . لوبیا سبز دارنده ویتامین‌هایی است که از پیدایش عفونت خودداری می نمایند .

جوانه گندم جانور در املت چینی یک گیاه تزیینی نیست . بلکه مزه متمایز را به طعام می بخشد . از جوانه گندم میتوانید در تهیه و تنظیم اشکال سالاد به کارگیری فرمایید . جوانه گندم ویتامین A دارااست . این ویتامین در محافظت تندستی دیده ها , ارتقا پرورش خردسالان و شادابی پوست مفید است . از این ماده می توانید تحت عنوان خوراکی یا این که ماسک برای سالم پوست استعمال نمائید . جوانه گندم انرژی بخش و نیروزا است و ضعف و کسلی را از فی مابین می برد . جوانه گندم به در اختیار گرفتن سیستم عصبی مرکزی امداد مینماید .

در تنظیم این املت خوشمزه لوبیا سبز‌ها را از قبلی مهیا فرمائید . ابتدا و انتهای آن ها را بگیرید , با خنجر خرد کرده و بشویید . بعد لوبیا سبز‌ها را در ظرفی مملو از آب جوش بریزید . یک‌سری دقیقه طاقت فرمائید و بعد لوبیا‌ها را یکی یکی‌از ظرف خارج آورده و با آب سرد آبکش نمایید . این املت سرشار از مواد مفید است .

مواد ضروری

لوبیا سبز : ۵۰ گرم
جوانه گندم یا این که سویا : ۵۰ گرم
پیازچه ساتوری شده : یکی
فلفل چیلی قرمز رنگ خرده شده : یکی
زنجبیل رنده شده : یک تکه
سیر له شده : یک حبه
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن زیتون : به میزان ضروری

روند پخت

تراز ۱

لوبیا سبز , پیاز , فلفل‌ها و جوانه‌های گندم را با نیز ادغام فرمایید .
تراز ۲

در کاسه‌ای دیگر زنجبیل , سیر و یک قاشق غذاخوری آب داغ را ادغام فرمائید .
تراز ۳

در ظرفی دیگر تخم مرغ‌ها را بشکنید و با دو قاشق آب سرد نیز بزنید و فلفل سیاه را بیش تر فرمائید
تراز ۴

یک تابه را روی شعله میانگین گاز بگذارید . زمانی داغ شد روغن بریزید .
سطح ۵

نیمی از تخم مرغ‌ها را باطن آن بریزید .
سطح ۶

زمانی تخم مرغ‌ها محکم شدند آن ها را در بیاورید .
تراز ۷

سایر ادغام تخم مرغ‌ها را به همین شیوه املت فرمایید .
سطح ۸

املت را پهن نمایید و ترکیب لوبیا سبز , جوانه و فلفل را روی نصف آن بریزید .
سطح ۹

نصفه دیگر را تا بزنید .
تراز ۱۰

روی املت سس زنجبیل و سیر طولانی تر کرده و گوارا ی وجود نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.