نودل با سبزیجات و گوشت

اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سریع شعله را خاموش نمایید . آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک ادغام فرمایید .
مواد لازم :
نودل : 200 گرم
گوشت : 100 گرم
قارچ : 100 گرم
اسفناج : 100 گرم
پیاز : نصف
هویج : نصف
فلفل سبز : یک عدد
سیر : یک عدد
کنجد بوداده : یک قاشق چایخوری
روغن کنجد , نمک , شکر و فلفل : به اندازه دلخواه

طریق تهیه :
نودلها را با آب پخته و بعداز آبکش کردن با آب سرد بشویید .
گوشتها رابرش نخ نما داده و آن را با سیر , یک قاشق چای خوری شکر , یک قاشق چای خوری روغن کنجد , فلفل و نمک ادغام نمایید .
قارچها را برش داده و آن را با یک سوم قاشق چای خوری شکر ترکیب فرمائید .
اسفناج ها را در آب جوش ریخته و سرعت بالا شعله را خاموش نمائید .
آب آن را گرفته و آن را با نصف قاشق چای خوری روغن کنجد و نمک ادغام فرمائید .
پیاز , فلفل سبز و هویج را برشهای 5 سانتی بزنید .
پس از این‌که روغن را در یک ماهیتابه داغ کردید , ابتدا پیاز و بعد هویج و آنگاه فلفل سبز را در آن بریزید .
قارچ و گوشت را هم در روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود .
نودل های پخته شده را با سایر مواد در یک ظرف بزرگ ریخته و عالی با نیز ادغام فرمائید .
هم اکنون غذای شما فراهم است و می‌توانید میل نمایید .
( نوش جان )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.