روش تهیه کوفته لبنانی
مادهی مهم این غذای خوشمزه گوشت و گندم بورگای خیسانده شده و چرخ شدهاست , کبهها را گلوله گلوله گرد کرده و دو سمت آن را تیز مینمایند و باطن روغن سرخ میکنند , این کوفتههای خوشمزه برشته میباشند و تو مالامال .
نحوه تنظیم کوفته لبنانی خوشمزه
کبه Kebbe جزء غذاهای ملی لبنان به حساب میآید و مضاعف دوست داستنی است .
مواد ضروری برای کبه
⇒ برنج : • : ۲ جام ⇐
⇒ سیب زمینی : • : ۱ عدد کوچک ⇐
⇒ تخم مرغ : • : ۱ عدد ⇐
⇒ گوشت چرخ کرده : • : ۱۵۰ گرم ⇐
⇒ گردو : • : ۳ قاشق خوراک خوری ⇐
⇒ زرشک : • : ۳ قاشق غذاخوری ⇐
⇒ پیاز : • : ۱ عدد ⇐
⇒ سیر : • : ۲ حبه ⇐
⇒ رب گوجه : • : ۱ قاشق خوراک خوری ⇐
⇒ چاشنی کاری : • : ۲ قاشق چای خوری ⇐
روش آشپزی و امر تنظیم کبه لبنانی با گوشت و برنج
ابتدا گوشت چرخ کرده , پیاز رنده شده , سیر له شده , نمک و فلفل را عالی تفت میدهیم . آنگاه زرشک و گردو خرد شده را به آن طولانی تر می کنیم ; و در انتها نیز رب گوجه و چاشنی را بیش تر میکنیم ; و میگذاریم آب آن به اتمام برسد و به روغن بیفتد . برنج را با نمک سوای روغن کته میکنیم . مقداری آب آن را بیش تر میریزیم تا برنج عالی له شود آنگاه برنج را با گوش کوب عالی قابل انعطاف می کنیم و می گذاریم سرد شود .
سیب زمینی را میپزیم و له می کنیم . برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را عالی ترکیب میکنیم و بعد از آن ورز میدهیم . خمیر چسبندهای به دست می آید و نباید خیلی نیز محکم بشه . اگه خیلی شل بود میتوانیم یکی دو قاشق آرد به آن بیشتر کنیم . البته اصلأ آرد رو بسیار نریزید , زیرا مزه برنج از میان میره .
هنگامی کوبهها را مهیا کردیم خودش به میزان متعددی محکم میشه . یک پیاله آب کنار دستمون میگذاریم و کف دستمون را تر می کنیم و به میزان یک نارنگی از خمیر بر میداریم و کف دست گشوده می کنیم و یه خرده از مواد گوشت را میانه آن می گذاریم و میبندیم . آن گاه در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبهها را در روغن داغ سرخ می کنیم .
دیدگاهتان را بنویسید