اسپاگتی گیاهی

پاستا و پاستا یکی‌ از غذاهای پرطرفدار میان تمام سنین و اشخاص متفاوت است . در شرایطی که شما نیز گیاهخوار میباشید و عشق و علاقه بخش اعظمی به تناول کردن اسپاگتی دارید خوبتر است این پاستای گیاهی را آزمون نمایید .

پاستا را این بار به روش گیاهخواران درست فرمایید
مواد لازم برای پاستای گیاهی :
گل کلم : یک عدد کوچک
قارچ خرد شده : 225 گرم
روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به اندازه کافی
اسپاگتی به حالت دلخواه : 225 گرم
سیر رنده شده : یک حبه
تخم مرغ : 2عدد
پنیر رنده شده پارمیزان : نصف پیمانه
جعفری خرد شده : یک قاشق غذاخوری




روش تهیه و تنظیم پاستای گیاهی :
گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد نمایید و همراه با قارچ در روغن, نمک و فلفل بغلتانید .
بعد روی سینی دربردارنده صفحه روغنی پهن فرمایید و به زمان 30دقیقه در فر با دمای 200 جایگاه قرار دهید تا کاراملی شود.
میانه پخت صیفی جات را نیز بزنید. سیر را در مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
تخم مرغ , پنیر, نمک و فلفل و جعفری را با نیز ترکیب فرمایید .
ماکارونی را طبق امر روی باکس بپزید و آب کش فرمائید. یه خرده از آب اسپاگتی را نگه دارید.
اسپاگتی, ادغام تخم مرغ, گل کلم و قارچ را در قابلمه ترکیب فرمایید و مقداری آن را گرم فرمایید; در صورت نیاز میتوانید از پاره ای آب ماکارونی هم به کارگیری فرمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.