طریق تهیه کراکت مرغ و پنیر

کراکت مرغ از آن غذاهایی است که زمانی هوس فست‌فود کرده‌ایم میتوانیم در منزل صحیح کنیم و از خوردنش لذت ببریم . غذایی که مزه جذابی دارااست و سرشار از پروتئین است .

مواد ضروری :

سیب زمینی میانگین : ۴ عدد
سینه مرغ : ۱/۴ سینه بدون نقص
جعفری ساطوری : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر کش لقمه : ۱/۲ واحد اندازه گیری
آرد سوخاری : ۱/۲ واحداندازه گیری
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر پاپریکا : ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری
سیر : ۱ حبه
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان اضطراری
چوب دارچین : ۱ تکه
روغن منحصر سرخ کردن : به میزان واجب

شیوه تهیه و تنظیم و امر پخت :

۱ . یک قابلمه کوچک را تا نصفه آب فرمائید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید .

۲ . مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش بیشتر کرده و آن‌گاه پودر سیر , پودر پاپریکا , زردچوبه , نمک , فلفل و چوب دارچین را به آن بیش تر فرمایید .

۳ . حرارت را کمتر کرده , در قابلمه را ببندید و شکیبایی نمایید تا مرغ تماما پخته و قابل انعطاف شود , بعد آن را ریش ریش فرمائید .

۴ . سیب زمینی‌ها را بشوئید و آب‌پز نمائید .

۵ . بعد از پختن سیب زمینی‌ها , آنان را پوست گرفته و با گوشت‌کوب یا این که غذاساز له فرمایید .

۶ . سیب‌زمینی له شده را در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید , یکی تخم مرغ , جعفری خرد شده , مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن طولانی تر فرمائید .

۷ . مواد را عالی ترکیب نمایید تا تماما یک دست شوند و مایه یکنواختی نتیجه ها شود .

۸ . به مقدار یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست صورت دهید .

۹ . سایر مایه را به همین ترتیب مهیا کرده و تلاش نمائید همگی کراکت‌ها متساوی باشند .

۱۰ . درین سطح یکی تخم مرغ را در ظرف کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده تماما ادغام شوند .

۱۱ . آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خویش قرار دهید .

۱۲ . کراکت‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و آن‌گاه در آرد سوخاری بغلطانید .

۱۳ . روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود , آن‌گاه کراکت‌ها را در روغن سرخ فرمایید .

۱۴ . بعداز این که کراکت‌ها طلایی شدند , آنها‌را از روغن بیرون کرده و در صافی یا این که روی دستمال کاغذی اختصاصی آشپزی قرار دهید تا روغن مازاد آنها گرفته شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.