شیوه تهیه کوکوی کاهو

یکی از غذاهای خوشمزه و زود پخت اهل ایران هست که اکثر وقت ها کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را شنیده و تنظیم و میل کرده اید , ولی بایستی فصل جدیدی از آشپزی خاص به کوکو را برای شما کدبانوهای عزیز , ورق زده و درین مقاله بگنجانیم .

کوکوی غذایی خوشمزه و خوش بو است که در هنگامی کم و به سادگی پخته می شود , به همین ذلیل مسلما آیتم انتخابی بخش اعظمی از خانم های عزیز , علی الخصوص خانمهای مشغول به کار قرار می‌گیرد . کوکو با مواد متمایز تهیه و تنظیم شده و تنوع فراوانی داراست .

طریق تهیه و تنظیم کوکو کاهو خوشمزه و خوش مزه

کوکوی کاهو به دلیل نداشتن گوشت , مرغ کالری پاره ای دارااست و در واقع برای اشخاصی که رژیم غذایی دارا‌هستند , مضاعف مطلوب است . در صورتیکه تا هم اکنون صرفا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی پخته اید , توصیه میکنیم کوکوی کاهو را هم آزمون فرمایید . در‌این مقاله آشپزی نحوه تنظیم کوکوی کاهو را فراگیری داده ایم ; همراه ما بمانید .

مواد ما یحتاج
۳ عدد تخم مرغ
۵ برگ بزرگ کاهو
۵۰ گرم جعفری
۱ عدد سیر
۱ قاشق غذاخوری آرد
میزان کافی فلفل و نمک
میزان کافی زردچوبه
طریق تهیه و تنظیم کوکو کاهو خوشمزه
ابتدا قدری برگ کاهو ( برگ های سبز و محکم را تعیین نمائید ) را به هر میزان ای که می‌خواهید ریز فرمائید , اما در شرایطی که هرچه ریزتر خرد شود , کوکوی کاهوی شما هم یکنواخت و صاف خیس میگردد .

آنگاه سیر جدید را خرد نموده , جعفری ها را هم خرد فرمائید . باطن یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و به ظرف ی سیر و جعفری بیشتر نمایید , آرد , فلفل , نمک , پاره ای نیز زردچوبه افزوده و ادغام نمایید , ترکیب را به خیر و خوبی نیز بزنید تا مایه کوکو فراهم گردد .

نحوه پخت کوکو کاهو دوست داشتنی و خوش مزه

بعد از تهیه و تنظیم مایه کوکو , برای سرخ کردن کوکو در تابه ای پاره ای روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ گردد . مایه کوکو را داخل روغن بریزید و درب تابه را بگذارید .

بعداز سرخ شدن یک سمت کوکوی کاهو , کوکو را نظیر پیزا به صورت مثلثی برش داده , بعد از آن برش ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته گردد .

کوکوی کاهو خوشمزه فراهم خوردن است , آن را در پیاله زیبایی بکشید و با گردو , زرشک , زیتون و گوجه تزیین فرمایید .

روش تنظیم کوکو کاهو غذایی متنوع و غیر تکراری

چندین نکته طلایی :

از برگ های کلفت خیس , سبز خیس و محکم خیس کاهو برای تنظیم کوکو استعمال فرمایید . این غذای لذیذ را میتوانید با برگ های اطراف کاهو که بیشتر خانم ها به دور می ریزند تهیه و تنظیم فرمائید .

می‌توانید از سیر حبه ای و یا این که پودر سیر به جای سیر نو در تهیه و تنظیم کوکو منفعت ببرید .

گذشته از به کار گیری از کاهوها برای تهیه و تنظیم کوکو ابتدا به خیر آن‌ها راشسته و ضد عفونی فرمائید .

در صورت دسترسی نداشتن به جعفری جدید از جعفری کم آب سود ببرید .

برای زیبایی بخشیدن بیشتر به کوکوی کاهو می‌توانید از قالب های کوکو در گونه های متعدد فایده ببرید , بعد از داغ شدن روغن درون تابه , قالب ها را داخل تابه بگذارید و بعد از داغ شدن آن ها مایه کوکو را داخل هریک از قالب ها بیزید , در انتها نیز قالب ها را خارج بیاورید .

در صورت تصمیم به به کارگیری از پیاز رنده شده به مایه کوکوی کاهو , پیشین از اضافه کردن حتما آب پیاز را بکشید .

خاصیت کاهو
کاهو را به صورت کاهو نپخته در سالاد و کاهو پخته شده در سوپ و غذاهای گوناگون به فعالیت میرود , کاهو ماده ی آهسته بخش “ لاکتوکاریوم ” است که سبب خواب راحت میشود .

کاهو امکان متعددی برای سم زدایی از تن را داشته , مواد معدنی داخل کاهو کبد چرب را معالجه می کند .

نحوه تهیه و تنظیم کوکو کاهو خوشمزه و خوش مزه

این مقاله به فراگیری نحوه تنظیم کوکو کاهو طعمی جدید از خانواده کوکوها اختصاص داده شده‌است , شاید بیشتر شما کدبانوهای باسلیقه غذای خوشمزه ولی آسوده پخت کوکو را در برنامه غذایی خویش به مراتب جای می دهید , البته پاره ای برایتان تکراری شده‌است . کوکوی کاهو خوش مزه مزه جدیدی را در برنامه غذایی شما رقم می‌زند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.