استراتژی های اشپزی ساده در منزل

خیلی از زمان ها ناچار می شویم غذایی را که به زحمت فراهم کرده ایم کنار بگذاریم , زیرا یه خرده سوخته است یا این که وسیله ای نظیر چرخ گوشت نداریم , آیا جایگزینی برای آن پیدا می شود که تا حدودی گوشت ما‌را خرد نماید و موردها شبیه دیگر . در‌این مقاله ارشادوراهنمایی اضطراری را به شما میکنیم :
در‌حالتی که برنج شما ته گرفته است خوب تر است از یکی پیاز به کارگیری نمائید یکی پیاز را پوست نمایید و در برنج قرار دهید این فعالیت منجر می شود تا پیاز بوی سوختگی برنج را بگیرد . همینطور می‌توانید یک تکه نان روی برنج بگذارید و مطمئن باشید که بوی سوختگی آن گرفته شده‌است .
برای پختن گل کلم و برای این‌که بوی آن محیط خانه شمارا مالامال نکند باطن آب در حالا جوش یک تکه نان بیات بیندازید .
بعضی از روغن های اسانسی میتوانند هنگام تهیه و تنظیم پیاز از فغان شما پرهیز نمایند .
در صورتی‌که تصمیم دارید برای تنظیم کباب از کباب پز به کارگیری فرمایید , با گماردن سیخ های کبابی برفراز رینگ های پخت میتوانید در حین تمیزکاری پس از پخت , صرفه جویی نمائید .
یک میکسر می‌تواند تقریباً به هر دسته گوشت پخته شده برای خرد کردن یاری دهد . مرغ , بوقلمون , گوشت گوسفندی یا این که گوشت گاو . حدود ۲ دقیقه از میکسر با سرعت کم استعمال فرمائید و بعد از آن مهیا افزودن آن به پیاله مورد‌علاقه خویش گردید .
در حالتی‌که هنگام گذاشتن هویج در سردخانه , راز آن را ببرید زمان بیشتری نو می‌ماند و پلاسیده نمی‌شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.