پیتزای گیاهی

پیتزا یکی خوشمزه ترین غذاهای فست فودی است که تمام اشخاص در همگی سنین به آن عشق و علاقه اکثری دارا هستند . در صورتی شما نیز جزء گونه گیاهخواران میباشید و پیتزا یکی‌از غذاهای مد نظر تان است خوبتر است این پیتزای گیاهی را آزمون نمائید .

شیوه تهیه یک پیتزای گیاهی مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای خمیر پیتزای گیاهی :
آرد : 2 تا 3 پیمانه
مخمر : 1 بسته
نمک : 1/4 قاشق چایخوری
آب گرم : 1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری



روش تهیه خمیر پیتزای گیاهی :
آرد , مخمر و نمک را در یک پیاله بزرگ ترکیب کرده , آب و روغن را به آن طولانی تر میکنیم و با سرعت تحت همزن برقی به بازه زمانی 30 ثانیه آن را بهم می‌زنیم . مواد چسبیده شده به کناره های پیاله را به صورت مداوم با همزن می‌گیریم .

آن‌گاه مواد را به برهه زمانی 3 دقیقه با پرسرعت بهم می‌زنیم . به امداد یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد بدین مایه بیشتر کرده , ادغام می‌کنیم . بعد خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده , سایر آرد را با دست به آن بیشتر کرده , خمیر را مجموعاَ به برهه زمانی 6 تا 8 دقیقه ورز می دهیم تا این که خمیری نسبتا محکم با سطحی قابل انعطاف و ارتجاعی به دست آید . خمیر را به دو نصیب تقسیم کرده , رشد را میپوشانیم و می گذاریم 10 دقیقه استراحت نماید .



نکته ها و بیان ها :

شما می‌توانید به‌این ادغام , اندازه 2 قاشق چایخوری از صیفی جات معطر مورد‌علاقه خویش , همراه با یک یا این که دوتا سیر له شده طولانی تر کنید و خمیری معطر داشته باشید .



مواد لازم برای روی پیتزا مخصوص گیاهخواران :
روغن زیتون : 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده , پوست گرفته , پخته : 400 گرم
ریحان نو خرد شده : 1 قاشق سوپخوری
سیر ریز خرد شده : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده : 450 گرم
برگ تازه ریحان : به میزان نیاز



شیوه تهیه پیتزا مخصوص گیاهخواران :
فر را با حرارت 375 مرتبه فارنهایت یا این که 190 سکو سانتیگراد روشن فرمائید . خمیر کش لقمه را روی سطحی آرد پاشی شده به مقدار ظرف/ظرفها پهن نمایید و در قالب قرار دهید . با به کارگیری از یک کفگیر سوراخدار کوچک , روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید .

برای تنظیم سس , گوجه فرنگیهای پخته , ریحان خرد شده , سیر و رب گوجه خارجی را در یک ظرف میانگین ترکیب نمائید و یک لایه باریک از سس روی خمیر بریزید .

پیتزاها را به دوران 15 دقیقه در فر بپزید . آن‌گاه آنها‌را از فر بیرون کرده , کاغذ های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید , مجدد پیتزاها را به زمان 10 تا 13 دقیقه در فر قرار دهید .



نکته :

پیتزا ها را با برگ نو ریحان تزئین کرده , برش بزنید و بلافاصله سرو فرمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *