پیاز حلقه ای سوخاری

حلقه های پیاز سوخاری از گروه امر غذایی سرآشپز مارتا استوارت است که فرمان پخت آن را برای شما فراهم کرده ایم . آب گازدار رمز این پیش غذای خوشمزه است . میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه و تنظیم کرده و از تناول کردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای پیاز حلقه ای سوخاری
پیاز بزرگ : 2 عدد
آرد : یک و یک چهارم پیمانه
آرد ذرت : 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
آب گازدار : ۱۰۰ میلی لیتر
روغن : 1/2 پیمانه
برگ جعفری تازه



طریق تنظیم پیاز حلقه ای سوخاری
در سینی فر دستمال حوله ای پهن فرمایید .
رینگ های پیاز را برای 10 دقیقه در ظرفی از آب و یخ قرار دهید . آن گاه آن‌ها‌را آبکشی و کم آب فرمائید .
در ظرفی آرد , آرد ذرت , بیکینگ پودر , 1 قاشق چای خوری نمک و آب گازدار را با نیز مخلوط فرمائید .
در قابلمه ای روی حرارت بالا روغن را داغ نمائید .
در یک‌سری نوبت , رینگ های پیاز را در خمیر بزنید , خمیر مازاد آن را بگیرید و با توجه در روغن قرار دهید و برای 2 تا 3 دقیقه تا طلایی شوند , سرخ نمائید .
بعداز بیرون کردن رینگ های سرخ شده , آنها‌را روی دستمال حوله ای قرار دهید , و بر روی آنان نمک بپاشید . سینی فر را در فر با حرارت 120 جایگاه سانتی گراد قرار دهید , تا گرم بماند .
گذشته از سرخ کردن بخش بعدی رینگ ها روغن را داغ نمائید .
پس از سرخ کردن همگی رینگ ها , با احتیاط برگ های جعفری را در روغن بریزید و برای 10 ثانیه تا ترد شوند , سرخ نمائید .
آنان را از قابلمه بیرون کرده , رویشان نمک بپاشید . برای سرو رینگ های پیاز سوخاری از جعفری های تفت داده شده رویشان بریزید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *