روش تهیه پودر سوخاری

پودر سوخاری یکی پرکاربردترین پودرها در آشپزی است . پودر سوخاری را می‌توانید برای سرخ کردن مرغ , ماهی , کتلت و اکثری از غذاهای سرخ کردنی صحیح فرمائید . پس به جای خرید پور سوخاری حاضری می‌توانید با امر ذیل آن را در خانه تان به راحتی صحیح فرمائید

مواد واجب برای تنظیم پودر سوخاری خانگی
پفک نمکی رنگ نارنجی رنگ : ۱بسته
پودر سیر , بیکینگ پودر : به میزان دلخواه
نان باگت : ۲ عدد
نمک , پودر آویشن و زرد رنگ چوبه : به اندازه اضطراری

بیشتر بدانید : خودتان آرد سوخاری صحیح نمائید

شیوه تهیه و تنظیم پودر سوخاری خانگی
طریق تنظیم پودر سوخاری خانگی
نان باگت را گشوده کرده و با آب پاره ای آن را نمدار می‌کنیم که خمیر نشود .
آنگاه نمک , آویشن , زردرنگ چوبه و پودر سیر را روی آن پاشیده و می‌گذاریم تا کم آب شود .
بعداز کم آب شدن نان باگت را به همراه بیکینگ پودر و پفک پودر میکنیم .
درصورت رغبت میتوانید آرد نیز به آن طولانی تر فرمایید .
این پودر برای ماهی , مرغ , قارچ و کتلت و … مطلوب است .
تنها بایستی دقت داشت که مورخ انقضای این پودر به مورخ پفک مربوط است و در‌صورتی‌که به آن پفک را بیشتر نکنید ماندگاری مضاعف بالایی داراست .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.