پای سیب به روش آمریکایی

طرز تهیه پای سیب دلپذیر به روش آمریکایی

کیمبو با یه شیرینی بین المللی که در سراسر جهان طرفدارای خودش رو داره برگشته تا یه دستور پخت متفاوت رو با شما در میان بزاره.

این شیرینی با طعم بی نظیری که داره یکی از معروف ترین دسر ها برای پذیرایی در جشن ها و مراسمات محسوب میشود.

طرز تهیه ی کیک پای سیب به روش آمریکایی

مواد لازم:

          • 1 تا ۲ عدد سیب پوست کنده و هسته گرفته، به قطعات نگینی خورد شود
          • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
          • 8 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
          • ۱ تا ۲ دانه وانیل
          • 1/2 فنجان خامه غلیظ (120 میلی لیتر)
          • 1 فنجان شکر قهوه ای تیره بسته بندی شده (215 گرم)
          • 2 قاشق غذاخوری دلستر سیب
          • 10 آلو بدون هسته
          • 1 دستور خمیر پای گندم موروثی
          • آرد همه منظوره برای گردگیری
          • تخم مرغ 1 عدد زده شده
          • شکر دانه ریز، برای پاشیدن

مراحل آماده سازی

یک توری را در طبقه وسط فر قرار دهید و با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سیب ها را در یک ماهیتابه بریزید و نشاسته ذرت بپاشید و روی آن را بپوشانید.

کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​آب کنید.

دانه های وانیل را با چاقوی صافی از طول جدا کرده، دانه ها را با پشت چاقو جدا کنید و هم دانه ها و هم غلاف را به قابلمه اضافه کنید.

خامه و شکر قهوه ای را اضافه کنید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید.

با استفاده از انبر آشپزخانه، دانه های وانیل را بردارید و دلستر را هم بزنید.

مخلوط کارامل را روی سیب ها در ماهیتابه بریزید، آلوها را اضافه کنید و با استفاده از یک کفگیر پلاستیکی هم بزنید تا همه میوه ها پوشش داده شوند. به مدت 45 دقیقه تفت دهید و هر 15 دقیقه مواد را با قاشق چوبی هم بزنید. بگذارید کاملا خنک شود.

(توجه: فیلینگ را می توان از قبل درست کرد و تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد.)

پای سیب
طرز تهیه ی پای سیب به روش آمریکایی

یک توری را در طبقه وسط فر قرار دهید و با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

هر دو دیس خمیر را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید 30 دقیقه بماند. هر بار با یک دیسک کار کنید، روی یک سطح کمی آردپاشی شده، خمیر را به قطر حدود 11 اینچ باز کنید. یکی از گردها را با غلتاندن روی وردنه بردارید و در یک بشقاب پای قرار دهید. خمیر را به آرامی به ته و کناره های تابه فشار دهید و لبه آن را روی لبه بگذارید.

با قاشق از فیلینگ داخل بشقاب پای بریزید و در مرکز آن تپه ای تشکیل دهید. باقی مانده خمیر را به صورت گرد روی فیلینگ قرار دهید. خمیر اضافی را با قیچی آشپزخانه برش دهید و 1 اینچ از خمیر را از لبه تابه پای آویزان کنید. خمیر را جمع کنید تا لبه تابه را به شکل حاشیه در بیاورید. با فشار دادن خمیر با نوک انگشتان، تشکیل مثلث های متوالی در امتداد لبه یا به آرامی فشار دادن با چنگال پوسته های بالا و پایین را دور لبه به هم بچسبانید.

با استفاده از یک چاقوی صاف کننده، سه شکاف 2 اینچی روی پوسته بالا ببرید تا بخار در حین پخت خارج شود. پوسته رویی را با برس تخم مرغ زده شده بمالید و شکر گرانول بپاشید. بشقاب پای را روی یک ورقه پخت لبه دار قرار دهید تا قطره آن چکه کند و تا زمانی که پوسته رویی آن قهوه ای طلایی رنگ شود، حدود 1-1/4 ساعت بپزید. قبل از سرو حداقل 1 ساعت بگذارید خنک شود.

دستور پخت کیک برای 8 نفر

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.