دسر سیب پخته با ژله

طرز تهیه ی دسر ساده با سیب و ژله + خواص سیب پخته

با کیمبو همراه باشید تا طرز تهیه ی یک دسر سیب پخته با ژله را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای این دسر خوشمزه:

  • مقدار 4 یا 5 عدد سیب متوسط و کوچک
  • یک بسته ژله انار (من بخاطر طعم ملسی که دنبالش بودم از ژله انار استفاده کردم شما هر ژله ای که دوست دارید استفده کنید. )
  • یک دیس سرو ترجیحا سفید یا شیشه ای

دسر سیب با ژله

طرز تهیه ی مرحله به مرحله:

برای شروع سیب ها را پوست گرفته و کنار میگذاریم.

ژله را در ظرف مناسبی ریخته و با 2 لیوان آب جوش به خوبی مخلوط میکنیم.

ظرف ژله را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به جوش آید.

سیب های پوست گرفته را درون مایع ژله می اندازیم و اجازه میدهیم به مدت 45 تا 1 ساعت بپزند.

بعد از اینکه سیب ها پخت اجازه میدهیم به دمای محیط برسند.

سیب های پخته را در ظرف سرو میچینیم و بقیه ی مایع ژله را اطراف آن میریزیم.

دسر را در یخچال طبقه ی پایین به مدت 5 ساعت قرار میدهیم.

دسر شما آماده ی سرو میباشد. نوش جان

خواص ژله این ابر خوراکی خوشمزه:

ژله خواص بسیاری دارد چرا که ژلاتین موجود در آن باعث بهبود توانایی ذهنی تقویت مفاصل و بهبود سلامت قلب میشود همچنین با افزایش متابولیسم تقویت تاندون ها و رباط ها و جلوگیری از پوکی استخوان باعث جلوگیری از پیری میشود.

دسر سیب

خواص سیب پخته:

حال کمی با خواص سیب بصورت پخته آشنا شویم.

  • تقویت معده و هضم و جذب بیشتر مواد غذایی مورد نیاز
  • لینت مزاج و افزایش دفع مواد زاید و از بین بردن لکه های پوستی
  • افزایش خون رسانی پوست با تقویت قلب
  • طراوت پوست
  • ایجاد خواب راحت و کمک به بازسازی پوست
  • ضدچروک به علت آنتی اکسیدان بالا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.