کیک هویج با خامه ی ماسکارپونه

کیک هویج با پنیر خامه ای + هل و گردو

کیک هویج کلاسیک با تزیین هل و ماسکارپونه تغییری مدرن پیدا می‌کند.

  • زمان آماده سازی: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 75 دقیقه

عناصر

  • 4 هویج بزرگ، پوست کنده
  • 2 ½ فنجان آرد همه منظوره (313 گرم)
  • قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری هل آسیاب شده
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده
  • فنجان کره بدون نمک، در دمای اتاق
  • شکر 2 فنجان (378 گرم)
  • قاشق چایخوری وانیل
  • 5 تخم مرغ جدا شده در دمای اتاق
  • ¾ فنجان دوغ
  • ماسکارپونه فراستینگ
  • 10 عدد گردو خرد شده در صورت تمایل

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب گرد 9 اینچی را چرب و آردپاشی کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.  3 عدد هویج را ریز خرد کنید و 1 عدد هویج را درشت خرد کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط ​​آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک، هل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.

  2. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط ​​به بالا به مدت 30 ثانیه بزنید. شکر را به تدریج با همزن بزنید تا مخلوط شود و هر از گاهی کناره های کاسه را بتراشید. هویج و وانیل را هم بزنید تا مخلوط شوند. زرده های تخم مرغ را یکی یکی بزنید و بعد از هر بار اضافه کردن آنقدر هم بزنید تا ترکیب شوند. به طور متناوب مخلوط آرد و دوغ را به مخلوط کره اضافه کنید (خمیر غلیظ خواهد شد).

  3. کوبنده ها را کاملا بشویید. در یک کاسه بزرگ و تمیز، سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا قله‌های سفت شکل بگیرد (نوک‌ها صاف باشند). به مخلوط کره بریزید. بین تابه های آماده شده با حدود 3 فنجان خمیر (حدود 1/3 پر) تقسیم کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک ها از کناره های تابه جدا شوند و خلال دندانی که در نزدیکی مراکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. در تابه های روی قفسه های سیمی به مدت 10 دقیقه خنک کنید. از تابه ها خارج کنید و کاملا خنک کنید. با فراستینگ پخش کنید.

کیک هویج یا خامه ی ماسکارپونه
طرز تهیه و تزیین کیک هویج با خامه ی ماسکارپونه

ماسکارپونه فراستینگ

در یک کاسه بسیار بزرگ، 1-1/2 فنجان کره بدون نمک نرم شده، خامه 226 گرم پنیر نرم شده و 8 226 گرم پنیر ماسکارپونه نرم شده را با همزن بزنید تا ترکیب شوند. 1/4 قاشق چایخوری نمک ، 1/4 قاشق چایخوری هل آسیاب شده و 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید. 453 گرم (3-1/2 فنجان) پودر قند را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. زیاده روی نکنید.

کیک 6 اینچی

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب گرد ۶ اینچی کیک را چرب و آرد پاشی کنید. خمیر کیک را طبق دستور آماده کنید. هر قالب را با 312 گرم خمیر کیک (1/3 پر) پر کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در نزدیکی مراکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. در تابه های روی توری سیمی به مدت 10 دقیقه خنک کنید. از تابه ها خارج کنید و کاملا خنک کنید. با باقیمانده خمیر کاپ کیک ها را با قاشق خمیر در 2 فنجان مافین 1/2 اینچی با پوشش کاغذی بریزید و هر کدام را حدود دو سوم پر کنید. به مدت 18 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپزید. 5 دقیقه در فنجان خنک کنید. را بردارید و روی قفسه های سیمی خنک کنید.

میتوانید روی کیک را با مقداری گردوی خرد شده تزیین کنید.

ارزش غذایی(در هر وعده)

 کالری 682
چربی 42 گرم
کربوهیدرات ها 72 گرم
پروتئین 6 گرم

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.