نحوه تنظیم کیک هویج یخچالی

مواد ضروری برای کیک هویج یخچالی :

هویج حدود 500 گرم
نشاسه ذرت 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار کم
بیسکویت پتی بور 1 بسته

نحوه تنظیم کیک هویج یخچالی :

ابتدا هویچ فرنگی ها را بپزید و با بلندر پوره نمائید روی حرارت بگذارید آن‌گاه شکر را بیشتر فرمایید و نشاسه ذرت را با نصف جام آب حل نمائید و بیش تر فرمائید . تند تند نیز بزنید تا مواد غلیظ شود . پودر ژلاتین را با یکسری قاشق آب حل نمایید احتیاجی به بن ماری کردن نیست درون مواد روی حرارت بریزید .

گلاب و زعفران را بیشتر فرمائید اذن دهید تعدادی قل بزند و مواد مقداری محکم شود و آب باطن مواد تبخیر شود . از مواد باطن قالب متبوع بریزید لایه به لایه بیسکویت بگذارید . اذن بدهید از حرارت بیفتد و خنک شود بعد در سردخانه تعدادی ساعت استراحت بدهید تا خودش را بگیرد .

بعد از آن آن را از قالب جدا فرمائید و با خامه تزیین نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.