طرز تهیه دسر بوشهری
لگیمات یک مدل شیرینی عربی است که در بوشهر نیز پخته میگردد . شیرینیای که مشابه به بامیه است و می گردد با گونه های و اقسام شکلات و پودر قند و . . آن را تزیین و هیجانانگیز کرد . شیوه تهیه و تنظیم سادهای دارااست به شرط آنکه تمام نکتهها و فوت و فنها را رعایت کنیم .
مواد ضروری :
آرد سپید : ۳ واحد اندازه گیری
نشاسته ذرت : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه فوری : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
وانیل , هل یا این که دارچین : ۱/۴ قاشق چایخوری
ماست در دمای اتاق : ۲ واحد اندازه گیری
روغن برای سرخ کردن : به میزان حتمی
شیوه تنظیم و امر پخت :
۱ . ابتدا آرد , نشاسته ذرت , شکر , خمیر مایه و پودر وانیل ( یا این که چاشنی دلخواه ) و مقداری نمک را باطن ظرف بزرگی بریزید . با به کار گیری از همزن برقی یا این که یک قاشق چوبی نیز بزنید تا به خیر و خوبی با نیز ترکیب شوند .
۲ . بعد از آن ماست را بیش تر فرمایید و با سرعت میانگین نیز بزنید تا به نیکی با سایر مواد ادغام شود و خمیر چسبنده مرطوبی بهدست آید . غلظت ترکیب بایستی چیزی فی مابین یک مایه کیک غلیظ و خمیری شل و چسبنده باشد . اعتنا فرمائید حتماً از ماستی استعمال نمائید که نیز دمای اتاق باشد . در صورتیکه از ماست سرد به کارگیری نمایید , بر وارد شدن خمیر برهه زمانی خیلی متعددی زمان خواهد برد .
۳ . با سلفون روی پیاله را بپوشانید و اذن دهید در محل گرمی به دوران یک ساعت بماند ( یا این که در سردخانه از شب تا صبح ) تا حجم خمیر دوبرابر شود .
۴ . در یک تابه عمیق روغن کافی بریزید تا به میزان ۵ سانتی متر لبریز شود و روی حرارت ملایم گرم نمایید تا کاملاً داغ شود ( ۱۷۵ تا ۱۹۰ رتبه سانتیگراد ) . شربت یا این که هر روکش دیگری که در حیث دارید را نیز فراهم فرمائید و در جای قربت بگذارید .
۵ . خمیر را داخل قیف بریزید . نوک قیف را تا قربت روغن بیاورید . با امداد یکدست , بالای قیف را فشار دهید تا حدود یک و نیم سانتی متر از خمیراز نوک قیف خارج بیاید , آنگاه با دست دیگرتان را چرب فرمایید و روی نوک قیف فشار دهید تا خمیر درون روغن داغ بریزید .
۶ . میتوانید از اسکوپ کیم کوچک نیز به کارگیری نمائید . برای این فعالیت رمز اسکوپ ساز را در روغن خنک فرو نمایید . پیاله روغن کوچکی را نزدیک تابه قرار دهید و هر توشه راز اسکوپ ساز را در روغن فرو ببرید . این عمل ریختن ترکیب را سهل و آسان می کند .
۷ . گلولههای خمیری را سرخ فرمایید , همیشه آنهارا در روغن به نیز بزنید و جنبش دهید و روی آنان را با یک سافی جور دار فشار دهید تا در روغن فرو بروند و به صورت یکنواخت طلایی شوند .
۸ . به امداد صافی دستهدار بامیه را از روغن بیرون فرمایید , اجاز دهید روغن بیش تر در تابه چکه نماید .
۹ . بلافاصله لقمههای داغ را درون ظرف شربت سرد ( یا این که شیره رطب ) بریزید و نیز بزنید تا با شربت پوشانده شوند , آنگاه به یک صافی بزرگ منتقل نمایید تا شربت مازاد جدا شود . لگیمات را دریک کاسه سرو بزرگ بچینید و به صورت دلخواه با پسته خرد شده تزیین نمایید . شایسته ترین زمان برای سرو یک تا سه ساعت بعداز پخت است . لگیمات را می توانید با شکلات , پودر قند یا این که شربت هم تزیین نمایید .
دیدگاهتان را بنویسید