طرز تنظیم کیک انجیر

مواد حتمی

کره ۱/۲ واحد اندازه گیری ( ۱۱۳ گرم )
شکر ۳/۴ واحداندازه گیری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
ماست یونانی ۱/۲ واحد اندازه گیری
آرد ۱ و ۱/۳ واحد اندازه گیری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
انجیر جدید ۵۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق برای روی کیک

روش تهیه و تنظیم

برای استارت عمل تهیه و تنظیم کیک با انجیر ابتدا فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ جایگاه سانتیگراد تهیه فرمائید . کره را از قبلی خارج بگذارید تا به دمای اتاق رسد و قابل انعطاف شود . آن گاه همراه با شکر به زمان دو دقیقه با همزن بزنید تا یک پارچه و سبک شود . در‌این تراز از تهیه و تنظیم کیک انجیر از سرعت بالای همزن به کارگیری فرمائید . بعد تخم مرغ‌ها را یکی یکی طولانی تر نمایید و با سرعت میانگین نیز بزنید تا به خیر ترکیب شوند . آن گاه ماست و وانیل را طولانی تر نمایید و مجدداً نیز بزنید . درحال حاضر , آرد , نمک , بیکینگ پودر و جوش شیرین را بیشتر نمایید و این توشه با سرعت تحت همزن نیز بزنید . صرفا تا حدی به نیز زدن ادامه دهید که مواد با نیز ترکیب شوند . درصورتی که ردی از آرد در مایه کیک انجیر ما‌نده بود با لیسک مواد را پایین و رو فرمایید تا محو شود .

کیک انجیر

کف یک قالب کمربندی ۲۴ سانتی را چرب فرمائید و برگه روغنی بکشید . مایه کیک را باطن آن بریزید و سطحش را صاف فرمایید ; و بالاخره انجیر‌های چهارقاچ شده یا این که رینگ شده را به طریق دلخواه روی کیک بچینید . یک قاشق شکر نیز روی آن بپاشید . کیک انجیر را به بازه زمانی ۵۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید . هنگامی کیک فراهم است که در صورتیکه خلال دندانی را در آن فرو نمائید خلال با تکه‌های ریزی مانند خرده نان خارج بیاید . بگذارید کیک قریه دقیقه خنک شود . بعد بدور قالب را با شمشیر آزاد فرمایید و کیک را از قالب بیرون نمایید . روی کیک عسل بریزید و با میزان بیشتری انجیر نو تزیین فرمایید . امید‌وار‌یم از روش تهیه و تنظیم این کیک مقوی لذت برده باشید .

نکات حیاتی
– تلاش نمایید از انجیر‌های خوش فرم و تندرست استعمال نمائید تا کیک زیباتری داشته باشید .
– از هر مدل انجیری میشود به کار گرفت . ولی انجیر سیاه بیشتر به کار گیری میشود .
– مبنا این کیک , مانند کیک معمولی کره‌ای است . می‌توانید آن را در تابه دو طرفه نیز صحیح نمایید .
– می‌توانید کیک را تا ۲۴ ساعت در دمای اتاق نگه دارید .
– این کیک تا ۵ روز در سردخانه قابل حفظ است .
– خوب تر است بگذارید این کیک به دمای اتاق رسد آن‌گاه آن را سرو فرمایید .
– کیک انجیر را با ماست یونانی و عسل سرو نمائید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.