شیوه تنظیم بیسکوییت با رویه شکلات

مواد واجب برای بیسکوییت با رویه شکلات :

تخم مرغ 1 عدد
شکر 75 گرم
کره 160 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 170 تا 150 گرم
پودر نشاسته حدود 70 گرم
شکلات تخته ای 120 گرم

طریق تهیه و تنظیم بیسکوییت با رویه شکلات :

آرد و نشاسته و وانیل و شکر را ادغام کرده و کره را به آن بیشتر نمائید تا به طور کامل کره به خورد مواد برود . تخم مرغ را طولانی تر نموده ترکیب فرمائید تا خمیر یکدستی نتیجه ها شود . خمیر را به بازه زمانی یک ساعت در یخچال فریزر قرار دهید .

بعد روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن به مقدار سه میلیمتر با وردنه پهن فرمائید و با قالب متبوع قالب زده روی سینی فر چرب شده قرار داده با حرارت 175 جایگاه به برهه زمانی 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ بیسکوییت ها طلایی شود . پس از پخت روی بیسکوییت ها را با شکلات آب شده بپوشانید و روی آن را مغز گردو نیم شده یا این که بادام قرار دهید .

در بالا 150 گرم آرد را بیشتر نموده پروسه عمل صورت بپذیرد در‌صورتی‌که خمیر چسبنده بود آرد را طولانی تر نموده تا خمیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.