نان شکم پر با خمیر جادویی

نان شکم پر یک کدام از پیش غذاهایی است که برای میهمانی های قانونی فراوان مطلوب است . این توشه نان شکم مالامال را با خمیر جادویی صحیح کرده و دعوت شدگان را سورپرایز فرمائید .

مواد واجب برای نان شکم پر با خمیر جادویی
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری‌
نمک و فلفل : به میزان لازم
قارچ خرد‌ شده : 4 تا 5 عدد
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
پیازداغ : 2 قاشق غذا‌خوری
روغن : یک قاشق غذاخوری
زرده‌ تخم‌ مرغ : یک عدد
کره آب شده : 2 قاشق
ذرت و نخود پخته شده : نصف فنجان


با به کار گیری از خمیر جادویی یک جور نان شکم لبریز تهیه و تنظیم فرمائید .

مواد لازم برای تهیه و تنظیم خمیر جادویی
آرد : 2 لیوان
خمیر مایه : یک قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یک‌ عدد
روغن : 4 قاشق
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
شکر : یک قاشق مرباخوری
شیر یا آب ولرم : یک لیوان سر خالی


شیوه تهیه و تنظیم خمیر جادویی
پودر خمیر مایه و شکر را با چندین قاشق شیر گرم ترکیب فرمائید و یکسری دقیقه حوصله فرمائید تا کار آمده و پف نماید .
بعد از آن سایر شکر , نمک , تخم‌مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و عالی ادغام نمایید .
خمیر مایه مهیا شده را با یه خرده آرد ترکیب نمائید و به مواد خمیر بیش تر فرمائید .
آرد را کم‌کم بیش تر فرمائید و با دست خمیر را ادغام و ورز دهید .
خمیر را داخل پاکت پلاستیکی بگذارید و یک‌ونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود .
این خمیر را میتوانید تا یکسری روز در سردخانه نگه دارید و زیرا سبک و لطیف است می‌توان با آن گونه های غذا‌ها نظیر پیراشکی , نان پیزا , نان شکم‌پر , گونه های کلوچه و نان فانتزی تهیه و تنظیم فرمایید .
به همین منظور به آن خمیر همه‌کاره یا این که خمیر جادویی می گویند .


شیوه تنظیم نان شکم پر
پیازداغ را در ماهیتابه بریزید و مقداری روغن به آن طولانی تر فرمایید و گوشت را در آن تفت دهید .
آن‌گاه به ترتیب رب‌گوجه , قارچ , ذرت , نمک , فلفل و جعفری را افزوده و ادغام فرمایید .
از خمیر جادویی دو تکه به میزان یک نارنگی بردارید و روی تراز صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چندین میلی‌متر گشوده نمایید و کف یک قالب را مقداری چرب فرمائید و یکی خمیر‌های گشوده شده را کف قالب جای دهید .
مواد سرخ شده را روی تراز آن بریزید و خمیر گشوده شده دیگر را روی مواد پهن نمایید و اطراف دو لایه خمیر‌ها را با دست به نیز بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخم‌مرغ و کنجد روی آن را به طور کامل بپوشانید .
فر را از قبلی گرم نمایید و قالب را در فر قرار دهید .
حرارت اضطراری 180 مرتبه سانتی‌گراد و بازه زمانی زمان پخت نیم ساعت است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *