طریق تهیه حلوای آلبالو

حلوا از شیرینی‌های مضاعف دوستداشتنی نزد ایرانی‌ها هست که گونه های متمایز داراست , البته اکثری با این تنوع آشنا نیستن و ما درپی قصد داریم این تنوع خوب و فوق العاده‌ای که در نقاط گوناگون مرزوبوم داریم در چارچوب این پست‌ها به شما یاد دهیم تا بتوانید در هر کجا می‌باشید حلوا‌های تازه و خوشمزه را به راحتی و آسانی صحیح نمایید ; و برای این فراگیری نیز ما ساده‌ترین و سریع‌ترین منش را برای شما گزینش کردیم .

مواد اضطراری
آرد سنگک ۷۵ گرم
آلبالوی فارغ از هسته ۳۰۰ گرم
کره ۲۲۵ گرم
شربت آلبالو ۲۰۰ میلی لیتر
روغن مایع ۸۰ میلی لیتر
آب ۳۵۰ میلی لیتر
آرد سپید ۲۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳۰۰ گرم

طریق تنظیم
برای استارت عمل شما بایستی از تهیه و تنظیم شربت آغاز نمائید در قابلمه‌ای آب , شربت , شکر , آلبالو , جوهر لیمو را ادغام کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید . آرد سنگک را تفت می دهیم تا مقداری طلایی شود و کنار میگذاریم . بعد از آن آرد سپید را تا حدی تفت میدهیم که خامی آن گرفته شود . درون تابه‌ای کره را ذوب میکنیم و آرد‌ها را از الک رد کرده و در کره تفت می دهیم .

روغن مایع را طولانی تر کرده و حدود یک دقیقه تفت میدهیم . آن گاه با ملاقه از شربت ساخته شده بر می داریم و به آرامی به آرد‌ها بیش تر می کنیم و نیز می زنیم تا حلوا بافت قابل انعطاف و لطیفی پیدا کنه و از روی حرارت برمیداریم . به همین راحتی و آسانی توانستید یک حلوای نو صحیح فرمایید با مزه آلبالو مطلوب فصل‌تابستان .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *