طرز تهیه دونات شکلاتی | تزئین دونات با ترافل و شکلات
شیرینی دونات شکلاتی یک کدام از شیرینی های خوشمزه و گردی است که در سراسر عالم علاقه مندان اکثری دارااست و بخشی از شیرینی های دوست داستنی به شمار میآید و دربین وعده ها آن را میل می نمایند . این شیرینی خوشمزه از سرخ کردن خمیری مختص در روغن بوجود میاید و اشکال متفاوتی از آن در سراسر عالم موجود هست .
پیراشکی از شیرینی های شبیه دونات میباشد که از قبلی در جمهوری اسلامی ایران پخته می شده و محبوبیت متعددی داشته است . دستورهای متمایز برای پخت پیراشکی و دونات موجود هست درپی یک روش را برای شما آورده ایم . برای نحوه تنظیم پیراشکی شکلاتی خانگی مثل روش زیر عمل کنید .
برای رژیمی بودن دونات و پیراشکی میتوانید آنا ها را درون فر بپزید .
مواد ضروری برای تهیه و تنظیم دونات شکلاتی :
شیر یا این که آب ولرم 1 استکان
شکر 4 قاشق غذاخوری
مایه خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
نمک نوک قاشق چایخوری
کره ی قابل انعطاف شده 70 گرم
آرد 4 جام
دستور پخت دونات شکلاتی :
برای شیوه تهیه و تنظیم دونات شکلاتی , ابتدا 1 استکان شیر را ولرم نمایید تا حدی که انگشت را نسوزاند و آنگاه به آن 1 قاشق غذاخوری شکر بیشتر فرمائید و نیز بزنید .
آنگاه 1 قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری را روی آن بپاشید و بعد در پیاله را ببندید و 10 دقیقه در جای گرم قرار بدهید تا خمیر مایه فعالیت بیاید . ( پف می نماید و روی آن کف می شود در غیر این صورت , مایه خمیر فاسد بوده و فعالیت نکرده است )
درون پیاله دیگری تخم مرغ ها و نمک و کره قابل انعطاف شده و 3 قاشق غذاخوری شکر ( می شود 5 قاشق نیز جاری شد ) را یه خرده با همزن دستی بزنید آنگاه مایه خمیر را بیش تر نمائید و حدود 3/5 الی 4 جام آرد الک شده بیش تر فرمایید . تا حدی آرد بزنید که خمیر نرمی بدست بیاید .
مواد را با دست ادغام فرمائید و ورز بدهید تا حدی که خمیر به دست نچسبد آرد بیش تر فرمائید مراقب باشید آرد متعددی نریزید که خمیر محکم می شود . حدود 10 دقیقه خمیر را ورز بدهید و آن را بلند فرمائید و درون پیاله بکوبید . آن گاه در کاسه را سلفون بکشید و با حوله ای بپوشانید . بعد از آن در محل گرمی حدود 1 ساعت قرار بدهید تا حجم آن 2 برابر شود .
درین تراز در حالتیکه باطن خمیر انگشت بزنید جای انگشتتان مالامال نمیشود . سپس با پاره ای ورز دادن پف خمیر را بگیرید . اکنون زنخدان های کوچکی از خمیر بردارید و با کف دست صاف نمایید و آن را قالب گرد بزنید و میانه آن را با قالب کوچکی بردارید ( میتوانید از قالب دونات به کارگیری نمائید ) .
کف یک سینی را چرب نمایید و دونات ها را باطن آن بچینید و روی آنها را با حوله بپوشانید , حدود 5 دقیقه به آنان استراحت بدهید آنگاه به آرامی آنانرا بردارید و باطن روغن داغ و بسیار سرخ نمائید .
وقتی که یک طرف دونات طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز نصفه سرخ شود و آنگاه مجدد برگردانید تا تماما طلایی شوند .
پس از سرخ شدن آنها را روی دستمال آشپزخانه قرار بدهید تا روغن مازاد آنها برود . آنگاه به ذوق و سلیقه ی خویش آن را تزیین نمائید . ( با شکلات یا این که پودر قند و . . . )
نکته برای تهیه و تنظیم دونات شکلاتی :
• روشی که برای سرخ کردن در دو سطح گفته شد منجر می شود که دونات ها بیشتر پف نمایند و بی نقص مغز پخت شوند .
• برای قالب زدن دونات ها میتوانید از دهانه ی استکان و درب بطری نوشابه به کار گیری فرمایید .
• برای سرخ کردن دونات ها از تابه ای کوچک به کارگیری نمائید تا روغن کمتری مصرف نمایید .
• توجه فرمائید حتما از آرد و خمیرمایه ی مرغوب به کارگیری نمایید .
• برای طریق تهیه و تنظیم دونات یا این که پیراشکی شکلاتی میتوانید چندین قاشق پودر کاکائو را با آرد آن ترکیب نمائید .
بیشتر بخوانید : طریق تهیه و تنظیم دونات پرتقالی
• آرد بایستی 2 – 3 توشه الک شود .
• تخم مرغ ها بایستی حتما به دمای محیط رسید باشند هیچوقت تخم مرغ را فورا از یخچال فریزر بیرون نکنید و از آن برای تهیه و تنظیم ی کیک و شیرینی استعمال نمایید .
مواد اضطراری برای تزئین روی دونات :
شکلات کاکائویی 100 گرم
شکلات شیری 50 گرم
ترافل به میزان واجب
پودر گردو یا این که پسته به اندازه اضطراری
روش تهیه و تنظیم شکلات برای دونات شکلاتی :
شکلات کاکائویی و شکلات شیری را به روش بن ماری ذوب فرمائید و روی دونات ها بریزید و در پایان با ترافل و پودر گردو و پسته آنها را تزیین نمایید .
دیدگاهتان را بنویسید