توپک سیب زمینی پنیری

توپک های سیب زمینی یکی‌از شایسته ترین ایده ها برای درست کردن یک پیش غذای معمولی , سرعت بالا و خوش مزه است . این بار برای میهمانی های تان توپک های پنیری را امتحان نمائید

توپک سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1/2 فنجان
کالباس خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سوخاری : 1/2 فنجان
پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
روغن برای سرخ کردن



طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری
سیب زمینی ها را پس از خنک شدن بی نقص له فرمائید
1 عدد تخم مرغ را باطن سیب زمینی های پخته شده ترکیب فرمائید
نمک , فلفل , چاشنی و زردچوبه را بیشتر فرمایید .
پیاز و ژامبون و پنیر را بیش تر نمایید .
از ترکیب توپ هایی به میزان گردو صحیح کرده و در پودر سوخاری بغلطانید .
توپک ها را داخل روغن سرخ فرمائید .

توپک سیب زمینی پنیری



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *